Rehber OnePlus 9 pro unbrick( sürüm düşürme, Downgrade)

mstfazak

Üye
Linkleri daha sonra ayarlarım ama global eu rom aralarında oyxgen updater ile geçiş yaparken sorun olmuyordu uzun zamandır custom rom kullandığım için şuan ne durumda hiç bir fikrin yok hocam
valla hocam global rom yükledikten sonra güncelleme hatası aldığımda oxygen updater ile denedim güncellemeyi fakat kabul etmedi yine hataya düştü msm tool ile tekrar yüklemek zorunda kaldım o sebeple zaten geldim konunuza yorum yazdım benim gibi aynı hatayı yaşayan olursa buradan fikir edinsin one plus 10prom var imei repair konusunda forum forum gezmekten bıktım en sonunda gittim 9 pro aldım

SerseriStyLe

Admin
valla hocam global rom yükledikten sonra güncelleme hatası aldığımda oxygen updater ile denedim güncellemeyi fakat kabul etmedi yine hataya düştü msm tool ile tekrar yüklemek zorunda kaldım o sebeple zaten geldim konunuza yorum yazdım benim gibi aynı hatayı yaşayan olursa buradan fikir edinsin one plus 10prom var imei repair konusunda forum forum gezmekten bıktım en sonunda gittim 9 pro aldım
Hocam 10 pro için simore deneyebilirsiniz
Bende merak ediyorum ne kadar işe gerçekten iş yapıyorsa eğer hemen her cihazda kullanılabilir aslında yurtdışı olanlarda