hocam sayenizde bu yöntem ile çift imie sorunsuz kullanıyordum fakat şimdi tekrar imie yazma işlemi yapmam gerekiyor tmo eu msm ile tekrar 11 e dönüp imie yazdıktan sonra diğer adımları tekrar yapmam gerekiyor mu? modem a b vs tekrar flashlamak lazım mı teşekkürlerDosya tarafımızca hazırlandığı için telefoncular kullanıyor ve çok yüksek ücretler istiyorlar. Uzak bağlantı ile yardımcı oluyoruz.
Güncellemeleri yaptınız mı android 11 de görmüyorTüm işlemleri yaptım fakat sim1 de simkartı görüyor, sim2 de simkartı görmüyor
İlk olan msm ile olanı yapıp sonraki adimlari es geçin update alın hocam üstüne a13 gelince Custom roma geçiş yapabilirsiniz ancak modem kurmak istediğiniz cs romun modem dosyası varsa içinde onu silin veya kurulum öncesi Back-Up alın kurulum sonrası gerekirse restore edersinizDedikleriniz harfiyen uyguladım. Fakat en son EU rom yüklemesinde developer program uyarısı gelerek cişhaz devamlı restart atıyor. 13'e geçerek lineage yüklemek isityorum. Faklat 12yi bile doğru dürüst kuramadım....
Merhabalar Ben Tmo da Eu ya geçmek ve bootloader kilidi açıp rootlamak istiyorum sadece. Çift sim yapmak istemiyorum . Hangi adımları yapmam gerek yardımcı olur musnuz?
Üstteki konudan eu roma geçip sonrada root atabilirsiniz hocam. Custom recovery ile root yapılır ancak a11 için geçerli bu a12 ve üstünü kullanmadım ve root yöntemi nasıl bilmiyorum denemedim hiçÇözüldü - T- mobile oneplus 9 pro globale çevirme
T mobile cihazlar globale çevrilme yöntemi biliniyor ancak bunu konu olarak paylaşan görmediğim için başka konulardan dosyaları alıp sadece global nasıl olur onu konuya çevirmek istedim. 1-Buradan msm tmo dosyasını indirin rardan çıkarıp msmtool.exe 4.0 açin ( F8 basıp 3-Gelen pencerede...www.oneplusturkiye.com
Merhaba linklerde ürün Yok hala temin edilebiliyor muÇift sim slotu isteyenler aşağıda ki linkten temin edebilirler;
Shopier Linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dolap Linki :
Merhaba linklerde ürün Yok hala temin edilebiliyor mu
Dual sim google drive linki için erişim verebilir misiniz? Orada kaldım
Çok sağolun hocamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bunda tum dosyalar
bunda ise sadece modem dosyası var hocam