OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Rehber ONEPLUS 9 PRO TMOBİLE 2127 CİFT SİM YAPMA "GERÇEK MANADA AVRUPA (GLOBAL) YAPMA REHBERİ

oneplus 9pro T mobile telefonumda bütün adımları izledim imei repair sorunsuz fakat,

minimal_adb_fastboot de komutu girdiğimde >fastboot oem unlock
...
FAILED (remote: Please flash unlock token first.)
finished. total time: 0.008s

bu şekilde bir hata alıyorum (token.bin) olmadan simlock açmanın başka yöntemi varmıdır. Hat bir türlü gelmiyor, bir yöntem varsa da amatöre anlatır gibi resimli yada videolu anlatım olursa sevinirim.

oneplus 9pro T mobile telefonumda bütün adımları izledim imei repair sorunsuz fakat,

minimal_adb_fastboot de komutu girdiğimde >fastboot oem unlock
...
FAILED (remote: Please flash unlock token first.)
finished. total time: 0.008s

bu şekilde bir hata alıyorum (token.bin) olmadan simlock açmanın başka yöntemi varmıdır. Hat bir türlü gelmiyor, bir yöntem varsa da amatöre anlatır gibi resimli yada videolu anlatım olursa sevinirim.
Cihazınız T-Mobile olduğu için bu hayatı veriyor önce global sürüm kurup sonra OEM kilidi açarsanız sorununuz kökten çözülür hocam

Cihazınız T-Mobile olduğu için bu hayatı veriyor önce global sürüm kurup sonra OEM kilidi açarsanız sorununuz kökten çözülür hocam

1- bu linkten tmobile ‘dan eu versiyona çevirme için gereken yazılımı indirin ve çıkartın MsmDownloadTool V4.0.exe dosyasını açın
söylemiş olduğunuz global sürüm bu ise bütün işlemleri harfiyen uyguladım versiyon 12'ye güncelledim oem kilidini açtım fakat belirtmiş olduğum hatayı veriyor