SerseriStyLe
Admin
Merhabalar dostlar uzun bir aradan sonra Ufak tefek kendi kullandığım ve memnun kaldığım Bir geliştiricinin Custom romunu paylaşmak istedim.
Romdan kısaca bahsetmek gerekirse;
Rom a11 tabanlı ve aşırı derece performans amaçlı şarj oyun vb.. kullanımlarda ısınma donma kasma vs sorunlar çıkarmamaktadır.
Önceki cihazım op8t aynı şekilde bu geliştiricinin romunu kullandım ve çok memnunumdum ki hala öyleyim.
Direk olarak son çıkan versiyonu ekliyorum.
Update geldikçe eklemeleri yapacağım.
Geliştiricinin verdiği son bilgiler translate şekilde paylaşıyorum.
Rom kontrolü, özel Güç seçenekleri, Durum çubuğu, Düğmeler, Gezinme çubuğu, Hızlı ayarlar, Ekran kilidi, Bildirimler, Jestler, Temalar vb. ile
Ağır şekilde modifiye edilmiş Art, Bionic System/Vold ve System/Security
Type Zero sms ("sessizce onaylandı") için Telefoni yanıtını devre dışı bırakma
Captive Portal kaydını devre dışı bırakmak için geçiş
Hoparlör yakınlık sensörü geçişi - kulağa gelmediğinde hoparlöre otomatik olarak geçmesi ayarlanabilir
About menüsünde IMEI ve telefon numaraları gizli
Dahili şifreli DNS sağlayıcıları, örneğin: Cloudflare (ABD); LibreDns (Almanya); AdguardDns (Kıbrıs); ve PowerDns (Hollanda)
Wakelock ve Alarm engelleyici
Tamamen çalışan Arama kaydı, tuş takımında görünür bir düğme ile
PowerOn alarmıyla çalışacak şekilde değiştirilmiş Deskclock uygulaması. Uygulama, zamanlanmış zamandan 2 dakika önce telefonu başlatacak ve alarma zamanında tetikleyecek
Varsayılan Karanlık mod
Tüm düzenli özelleştirmeler artı. Hangi özelliğin eksik olduğunu bana söyleyin.
Ön hazırlanmış Magisk 23 (yakında 9 Pro için). Flashlamak zorunda kalmayacaksınız, sadece Magisk yöneticisini kurmanız yeterli olacaktır.
Not: Romu kurmadan önce a11 Stock rom cihaza kurulu olmalıdır.Custom recovery ile adb sideload komutu ile kurulum yapılacak kurulum sonrası factory reset atılırsa temiz kurulum olur.
Sonraki gelen versiyonlarda aynı şekilde kurulum yapılacak ama format atılmayacak bu şekilde data kaybı olmayacaktır.
Ayrıca cihazım convert cihaz olmasına karşın yani T-Mobile den globale convert edilmiş bir cihaz olmasına rağmen hiç bir sorun veya sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.
Rom için >>
Bazı SS ekliyorum görünümü merak edenler için
Romdan kısaca bahsetmek gerekirse;
Rom a11 tabanlı ve aşırı derece performans amaçlı şarj oyun vb.. kullanımlarda ısınma donma kasma vs sorunlar çıkarmamaktadır.
Önceki cihazım op8t aynı şekilde bu geliştiricinin romunu kullandım ve çok memnunumdum ki hala öyleyim.
Direk olarak son çıkan versiyonu ekliyorum.
Update geldikçe eklemeleri yapacağım.
Geliştiricinin verdiği son bilgiler translate şekilde paylaşıyorum.
Rom kontrolü, özel Güç seçenekleri, Durum çubuğu, Düğmeler, Gezinme çubuğu, Hızlı ayarlar, Ekran kilidi, Bildirimler, Jestler, Temalar vb. ile
Ağır şekilde modifiye edilmiş Art, Bionic System/Vold ve System/Security
Type Zero sms ("sessizce onaylandı") için Telefoni yanıtını devre dışı bırakma
Captive Portal kaydını devre dışı bırakmak için geçiş
Hoparlör yakınlık sensörü geçişi - kulağa gelmediğinde hoparlöre otomatik olarak geçmesi ayarlanabilir
About menüsünde IMEI ve telefon numaraları gizli
Dahili şifreli DNS sağlayıcıları, örneğin: Cloudflare (ABD); LibreDns (Almanya); AdguardDns (Kıbrıs); ve PowerDns (Hollanda)
Wakelock ve Alarm engelleyici
Tamamen çalışan Arama kaydı, tuş takımında görünür bir düğme ile
PowerOn alarmıyla çalışacak şekilde değiştirilmiş Deskclock uygulaması. Uygulama, zamanlanmış zamandan 2 dakika önce telefonu başlatacak ve alarma zamanında tetikleyecek
Varsayılan Karanlık mod
Tüm düzenli özelleştirmeler artı. Hangi özelliğin eksik olduğunu bana söyleyin.
Ön hazırlanmış Magisk 23 (yakında 9 Pro için). Flashlamak zorunda kalmayacaksınız, sadece Magisk yöneticisini kurmanız yeterli olacaktır.
Not: Romu kurmadan önce a11 Stock rom cihaza kurulu olmalıdır.Custom recovery ile adb sideload komutu ile kurulum yapılacak kurulum sonrası factory reset atılırsa temiz kurulum olur.
Sonraki gelen versiyonlarda aynı şekilde kurulum yapılacak ama format atılmayacak bu şekilde data kaybı olmayacaktır.
Ayrıca cihazım convert cihaz olmasına karşın yani T-Mobile den globale convert edilmiş bir cihaz olmasına rağmen hiç bir sorun veya sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.
Rom için >>
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bazı SS ekliyorum görünümü merak edenler için
Ekli dosyalar
-
1699726486178.gif42 bayt · Görüntüleme: 28
-
Screenshot_20231111-212637_Ayarlar.png249.1 KB · Görüntüleme: 28
-
Screenshot_20231111-212632_OnePlus_Settings.png168.7 KB · Görüntüleme: 26
-