üstat eline emegine saglik cok saoll Allah razı olsun Rc hocam
SerseriStyLe Admin 21 Şub 2024 #21 Asım baskoylu' Alıntı: üstat eline emegine saglik cok saoll Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Rc hocam
Asım baskoylu' Alıntı: üstat eline emegine saglik cok saoll Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Rc hocam
S sercash Üye 31 Ağu 2024 #22 SerseriStyLe' Alıntı: Rc hocam Genişletmek için tıkla ... hocam sideload da hata alıyorum lütfen yardım edin
SerseriStyLe' Alıntı: Rc hocam Genişletmek için tıkla ... hocam sideload da hata alıyorum lütfen yardım edin
SerseriStyLe Admin 31 Ağu 2024 #23 sercash' Alıntı: hocam sideload da hata alıyorum lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... Aldınız hata nedir hocam?
sercash' Alıntı: hocam sideload da hata alıyorum lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla ... Aldınız hata nedir hocam?
SerseriStyLe Admin 31 Ağu 2024 #24 A11 dönüp yükleme yapmanız gerekir ayrıca güncel sürüm var onu Ekleyeyim bari linke
SerseriStyLe Admin 31 Ağu 2024 #25 Konuya son sürüm linki eklenmiştir. Kurulum yapıldıktan sonra cihaz bootlopa düşerse format atılınca sorunsuz açılacaktır
Konuya son sürüm linki eklenmiştir. Kurulum yapıldıktan sonra cihaz bootlopa düşerse format atılınca sorunsuz açılacaktır