İyi forumlar ilk kez yazıyorum malum yeni üye oldum. 9r 12. 256 model No LE2100 olan cihazı satın almayı düşünüyorum. Bu cihaz Çin versiyon mu yoksa global mi. Buna güncelleme gelir mi? gelirse yaparsak imei gider mi. İyi forumlar. Teşekkürler
İmei sorunu sadece 9 ve 9 pronun çin versiyonlarında var. 9r Hindistan modeli olduğu için 12 ye geçince herhangi bir sorun olmayacak. 9r 12 256 kullanıyorum mükemmel bir cihaz. Tavsiye ederim.İyi forumlar ilk kez yazıyorum malum yeni üye oldum. 9r 12. 256 model No LE2100 olan cihazı satın almayı düşünüyorum. Bu cihaz Çin versiyon mu yoksa global mi. Buna güncelleme gelir mi? gelirse yaparsak imei gider mi. İyi forumlar. Teşekkürler
Eyvallah hocam çok sağol. Aranıza katılınca artık yazar çizeriz burada. 😇 Xiaomi serüvenim mi5 den beri devam ediyordu. Artık hayırlısı değişim vakti geldi.İmei sorunu sadece 9 ve 9 pronun çin versiyonlarında var. 9r Hindistan modeli olduğu için 12 ye geçince herhangi bir sorun olmayacak. 9r 12 256 kullanıyorum mükemmel bir cihaz. Tavsiye ederim.
Hayırlısı inş. Pişman olmazsın emin ol.Eyvallah hocam çok sağol. Aranıza katılınca artık yazar çizeriz burada. 😇 Xiaomi serüvenim mi5 den beri devam ediyordu. Artık hayırlısı değişim vakti geldi.
Ben yurtdışından yurtdışında kullanmak için alacağım. Satın alacağım sitede China version with Global Rom yani Global Rom yüklü Çin modeli yazıyor bir problem yaşamam diye umuyorum.İmei sorunu sadece 9 ve 9 pronun çin versiyonlarında var.
Yok bir sorun olmaz sonuçta orjinal imei ile kullanacaksınız herhangi bir müdahale olmayacak. O sorun Türkiye için geçerli malum vergi meselesi.Ben yurtdışından yurtdışında kullanmak için alacağım. Satın alacağım sitede China version with Global Rom yani Global Rom yüklü Çin modeli yazıyor bir problem yaşamam diye umuyorum.
Tr cihazda qcn yedeği alıp update yapıp restore edince alınan qcn yedeğini IMEI geri geliyor mu acaba 🧐
Qcn daha gelişmiş bir Back-Up sistemi hocam tek sıkıntı CMD Ile diag modu açınca qpst yedekleme alıp restore yapıyor mu sorusuYanıltıcı olmasın 2 gün önce Youtube anasayfada gezerken gördüm dediğiniz şekilde düzeltilir yazmışlardı. .Efs anten dosyalarına backup çekmekten bahsediyorlardı
Bu işlere hiç girmediğim için Fransız kaldım olaya, 😂 xiaomi de oluyordu diye duymuştum.Hafta sonu denemek istiyorum ama a11 var Stock a12 Bir gelse net cevap vereceğim oluyor mu olmuyor mu ama manuel yani CMD ile diag açıp qcn Back-Up restore olursa a12dede olur
Xiaomi kolay OnePlus sıkıntı biraz volte konusunda ama onunda çözümü çıkar yakında.Bu işlere hiç girmediğim için Fransız kaldım olaya, 😂 xiaomi de oluyordu diye duymuştum.
Hadi hayırlısı hocam inş çözülür. Kolaylıklar dilerimXiaomi kolay OnePlus sıkıntı biraz volte konusunda ama onunda çözümü çıkar yakında.
Update gelsin bizzat kendim denicem hocam pdc aktivasyon sonrası direk gelmesi gerekiyor a12de