Yardım 9r model numarası hk.

Ribac23

Üye
İyi forumlar ilk kez yazıyorum malum yeni üye oldum. 9r 12. 256 model No LE2100 olan cihazı satın almayı düşünüyorum. Bu cihaz Çin versiyon mu yoksa global mi. Buna güncelleme gelir mi? gelirse yaparsak imei gider mi. İyi forumlar. Teşekkürler

alafcagri

Üye
Bazı 9 modellerinde Android 12'ye yükseltince IMEI'nin gittiğini okudum internette. Çin versiyonuna Global rom yüklenince Global cihazdan bir farkı kalmıyor diye biliyorum yine de desteklenen bant genişliklerine dikkat edilmeli. En azından yurtdışında öyle Türkiye şartlarında nasıldır bilemem ^^

osmnipekko

Üye
İyi forumlar ilk kez yazıyorum malum yeni üye oldum. 9r 12. 256 model No LE2100 olan cihazı satın almayı düşünüyorum. Bu cihaz Çin versiyon mu yoksa global mi. Buna güncelleme gelir mi? gelirse yaparsak imei gider mi. İyi forumlar. Teşekkürler
İmei sorunu sadece 9 ve 9 pronun çin versiyonlarında var. 9r Hindistan modeli olduğu için 12 ye geçince herhangi bir sorun olmayacak. 9r 12 256 kullanıyorum mükemmel bir cihaz. Tavsiye ederim.

Güzel cihaz kesinlikle bende kullanıyorum. Kamera da eski bir sensör kullansalarda, performansı oldukça iyi, akışkan bir arayüz, kalabalık şeyler yok. Ne gerekliyse onu koymuşlar. Birde android 12 geldi mi tamamdır.

Ribac23

Üye
İmei sorunu sadece 9 ve 9 pronun çin versiyonlarında var. 9r Hindistan modeli olduğu için 12 ye geçince herhangi bir sorun olmayacak. 9r 12 256 kullanıyorum mükemmel bir cihaz. Tavsiye ederim.
Eyvallah hocam çok sağol. Aranıza katılınca artık yazar çizeriz burada. 😇 Xiaomi serüvenim mi5 den beri devam ediyordu. Artık hayırlısı değişim vakti geldi.

alafcagri

Üye
İmei sorunu sadece 9 ve 9 pronun çin versiyonlarında var.
Ben yurtdışından yurtdışında kullanmak için alacağım. Satın alacağım sitede China version with Global Rom yani Global Rom yüklü Çin modeli yazıyor bir problem yaşamam diye umuyorum.

osmnipekko

Üye
Ben yurtdışından yurtdışında kullanmak için alacağım. Satın alacağım sitede China version with Global Rom yani Global Rom yüklü Çin modeli yazıyor bir problem yaşamam diye umuyorum.
Yok bir sorun olmaz sonuçta orjinal imei ile kullanacaksınız herhangi bir müdahale olmayacak. O sorun Türkiye için geçerli malum vergi meselesi.

SerseriStyLe

Admin
Tr cihazda qcn yedeği alıp update yapıp restore edince alınan qcn yedeğini IMEI geri geliyor mu acaba 🧐

alafcagri

Üye
Tr cihazda qcn yedeği alıp update yapıp restore edince alınan qcn yedeğini IMEI geri geliyor mu acaba 🧐

Yanıltıcı olmasın 2 gün önce Youtube anasayfada gezerken gördüm dediğiniz şekilde düzeltilir yazmışlardı. .Efs anten dosyalarına backup çekmekten bahsediyorlardı

SerseriStyLe

Admin
Yanıltıcı olmasın 2 gün önce Youtube anasayfada gezerken gördüm dediğiniz şekilde düzeltilir yazmışlardı. .Efs anten dosyalarına backup çekmekten bahsediyorlardı
Qcn daha gelişmiş bir Back-Up sistemi hocam tek sıkıntı CMD Ile diag modu açınca qpst yedekleme alıp restore yapıyor mu sorusu

SerseriStyLe

Admin
Hafta sonu denemek istiyorum ama a11 var Stock a12 Bir gelse net cevap vereceğim oluyor mu olmuyor mu ama manuel yani CMD ile diag açıp qcn Back-Up restore olursa a12dede olur

Ribac23

Üye
Hafta sonu denemek istiyorum ama a11 var Stock a12 Bir gelse net cevap vereceğim oluyor mu olmuyor mu ama manuel yani CMD ile diag açıp qcn Back-Up restore olursa a12dede olur
Bu işlere hiç girmediğim için Fransız kaldım olaya, 😂 xiaomi de oluyordu diye duymuştum.

SerseriStyLe

Admin
Bu işlere hiç girmediğim için Fransız kaldım olaya, 😂 xiaomi de oluyordu diye duymuştum.
Xiaomi kolay OnePlus sıkıntı biraz volte konusunda ama onunda çözümü çıkar yakında.
Update gelsin bizzat kendim denicem hocam pdc aktivasyon sonrası direk gelmesi gerekiyor a12de

Ribac23

Üye
Xiaomi kolay OnePlus sıkıntı biraz volte konusunda ama onunda çözümü çıkar yakında.
Update gelsin bizzat kendim denicem hocam pdc aktivasyon sonrası direk gelmesi gerekiyor a12de
Hadi hayırlısı hocam inş çözülür. Kolaylıklar dilerim