OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Çözüldü 10 pro güncelleme yapamayanlar buraya

Arkadaşlar Merhaba

Güncelleme problemi devam ediyor mu şimdi Çin versiyon 12/256 satın alacağım bir yerden her yerde güncelleme problemi yazıyor sorun yaşarmıyım güncelleyemezsek ne olur yardımcı olup bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Bence beklemen de fayda var ben pişmanım 5000 mah batarya hikaye 120 hzi 60 hz e düşürdüm sarjım yetsin diye gene yetmiyor 4 saat ekran açık veriyor saçmalığın daniskası, güncelleme gelmiş yüklenmiyor ama onun dışında memnunum he ilerde ne olur bilmiyorum arka kamera mükemmel mesela ön kamera bitikleri oynuyor ama yapacak bir şey yok, iPhone'dan sarj konusu yüzünden 10 proya geçtim allah razı olsun iPhone u aratmıyor bana :))) iyi düşün iyi karar ver sonuç olarak az bir para vermiyoruz bu Allah'ın cezası telefonlara.

Ysf21

Üye
Bence beklemen de fayda var ben pişmanım 5000 mah batarya hikaye 120 hzi 60 hz e düşürdüm sarjım yetsin diye gene yetmiyor 4 saat ekran açık veriyor saçmalığın daniskası, güncelleme gelmiş yüklenmiyor ama onun dışında memnunum he ilerde ne olur bilmiyorum arka kamera mükemmel mesela ön kamera bitikleri oynuyor ama yapacak bir şey yok, iPhone'dan sarj konusu yüzünden 10 proya geçtim allah razı olsun iPhone u aratmıyor bana :))) iyi düşün iyi karar ver sonuç olarak az bir para vermiyoruz bu Allah'ın cezası telefonlara.

Valla haklısınız da alternatif arıyorum mi 11 ultra alayım dedim çok kaba oppo find x3 pro aldım tatmin etmedi tam 10 pro alacakken güncelleme problemini duydum ne alacağım bilemiyorum

Ysf21

Üye
Arkadaslar herkese merhaba
10 pro ve telefonlarınıza güncelleme sorunu olanlar nasıl güncelleme yapabilir izleyin öncelikle telefonlarımıza

Zıp dosyasını indirin
Ekli dosyayı görüntüle 361
Ve zıp dosyasını açın iki programımız hazır durumda ve daha sonra oxygen update programınızı acın
Ekli dosyayı görüntüle 362

Ayarlar kısmında muhtemelen sadece cihazınızın ismi yazar ve eu versiyonunu seciyoruz ve program otomatik olarak güncellemeyi indirmeye baslıyor... Ekli dosyayı görüntüle 363

Ve daha sonra programızı acıp sağ üst köşeye tıklayın en üstten 2 sradaki linke tıklayıp güncellemeye baslıyablirsiniz bukadar arkdaslar umarım faydalı olmustur

Hocam 3 resim ekledim telefon güncelleme var diyor ama güncellemiyor sizin 2 program da bu şekilde oluyor ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-12-15-38-35-34_1f7d930ac4546e961acbbe2ed3d9ab7f.jpg
    Screenshot_2022-08-12-15-38-35-34_1f7d930ac4546e961acbbe2ed3d9ab7f.jpg
    411.3 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2022-08-12-15-38-20-64_81acaadf7dd4290b3f605946fc8268aa.jpg
    Screenshot_2022-08-12-15-38-20-64_81acaadf7dd4290b3f605946fc8268aa.jpg
    97.8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2022-08-12-15-38-05-59_f7aa348215f5d566f9e4ca860f474209.jpg
    Screenshot_2022-08-12-15-38-05-59_f7aa348215f5d566f9e4ca860f474209.jpg
    204.1 KB · Görüntüleme: 23

Ysf21

Üye
Hocam 3 resim ekledim telefon güncelleme var diyor ama güncellemiyor sizin 2 program da bu şekilde oluyor ne yapmam gerekiyor

Merhaba Arkadaşlar

ben kendimce bir çözüm ürettim doğru mu yanlış mı bilmiyorum benim telefonum çin modeli NE2210 üzerine NE2215 kurulmuştu ve güncelleme yapmak istediğim de olmuyor hata veriyordu. Araştırırken internette NE2213-11-A.15 olan bir dosya buldum ana dizine attım ve güncelle dedim işlem sorunsuz tamamlandı dosyayı bulduğum sitede işlem bitince fabrika ayarlarına dönülmesi gerektiği yazıyordu onu da yaptım açılır açılmaz telefon kendiliğinden 1 gb güncelleme buldu ve sorunsuz bir şekilde güncelledi. Herşey sorunsuz çalışıyor resimleri ekledim hangi rom hangi versiyon oldu hiç bilmiyorum ama telefon stabil çalışıyor. Bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.55 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.55 (1).jpeg
    22.5 KB · Görüntüleme: 36
  • WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.56.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.56.jpeg
    43.5 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.56 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.56 (1).jpeg
    33.1 KB · Görüntüleme: 41
  • WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.55.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-15 at 16.33.55.jpeg
    26.5 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba Arkadaşlar

ben kendimce bir çözüm ürettim doğru mu yanlış mı bilmiyorum benim telefonum çin modeli NE2210 üzerine NE2215 kurulmuştu ve güncelleme yapmak istediğim de olmuyor hata veriyordu. Araştırırken internette NE2213-11-A.15 olan bir dosya buldum ana dizine attım ve güncelle dedim işlem sorunsuz tamamlandı dosyayı bulduğum sitede işlem bitince fabrika ayarlarına dönülmesi gerektiği yazıyordu onu da yaptım açılır açılmaz telefon kendiliğinden 1 gb güncelleme buldu ve sorunsuz bir şekilde güncelledi. Herşey sorunsuz çalışıyor resimleri ekledim hangi rom hangi versiyon oldu hiç bilmiyorum ama telefon stabil çalışıyor. Bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim

İndirdiğin dosyanın linkini de atar mısın ?

Arkadaşlar merhaba
Bende de NE2210 üzerine NE2215 yüklüydü bu sürümde güncelleme daha da bi sıkıntı oldugu icin NE2213 romu kurdum yabancı bi siteden bulup kurdum. Bi sıkıntı yok şimdilik gayet stabil. Sürüm adı NE2213_11_A.15

Bu linkten dosyayı indirip kök dizine atın ve guncelleme uygulaması ile güncelleme yapın . Veri kaybı olmadan cihaz açılır ama temiz kurulum ve kullanım için sifirlamaniz oneriliyor . İ̇ki gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok.

Arkadaşlar merhaba
Bende de NE2210 üzerine NE2215 yüklüydü bu sürümde güncelleme daha da bi sıkıntı oldugu icin NE2213 romu kurdum yabancı bi siteden bulup kurdum. Bi sıkıntı yok şimdilik gayet stabil. Sürüm adı NE2213_11_A.15

Bu linkten dosyayı indirip kök dizine atın ve guncelleme uygulaması ile güncelleme yapın . Veri kaybı olmadan cihaz açılır ama temiz kurulum ve kullanım için sifirlamaniz oneriliyor . İ̇ki gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-16-09-05-24-57_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    Screenshot_2022-08-16-09-05-24-57_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    128.7 KB · Görüntüleme: 23

rus

Üye
Kıymetli Byks07 ve Ysf21 bu sorum ikinize olacak.

Çin versiyonu üzerine yüklü Global Versiyon kullanıyorum ve güncelleme yapamıyorum.
Anladığım kadarıyla sizlerde ''Ayarlar'' sekmesinin alt başlığı olarak ''Güncellemeler'' diye sekme var, doğru mu?
Bu bende görünmüyor.
Ben güncellemeyi ancak ''Ayarlar'' ---- ''Cihaz Hakkında'' alt başlığının içinde görüyorum ki o da yüklenmiyor yarıda kalıyor yükleme başarısız diyor.
Sorum şu : Bu kayıp ''Güncellemeler'' sekmesini , nasıl bulup yerine getirmek gerek?

Son düzenleme:
Kıymetli Byks07 ve Ysf21 bu sorum ikinize olacak.

Çin versiyonu üzerine yüklü Global Versiyon kullanıyorum ve güncelleme yapamıyorum.
Anladığım kadarıyla sizlerde ''Ayarlar'' sekmesinin alt başlığı olarak ''Güncellemeler'' diye sekme var, doğru mu?
Bu bende görünmüyor.
Ben güncellemeyi ancak ''Ayarlar'' ---- ''Cihaz Hakkında'' alt başlığının içinde görüyorum ki o da yüklenmiyor yarıda kalıyor yükleme başarısız diyor.
Sorum şu : Bu kayıp ''Güncellemeler'' sekmesini , nasıl bulup yerine getirmek gerek?

Bu arada oxygen updater uygulaması indirip kurdum. Bu sayede güncelleme dosyası indirdim.
''Ayarlar'' sekmesinin altında ''Güncellemeler'' diye bir sekme olmadığı için dolayısıyla oraya giremediğimden kuramıyorum.

Bu nereye kaybolmuş olabilir?

Bilmiyorum derdimi anlatabildim mi?

Ayarlar 'ın altında örneğin ''ekran ve parlaklık'' örneğin ''şifre ve güvenlik'' vesaire var ya. İşte sizlerde bir de ''Güncellemeler'' varmış bende o her nasılsa kayıp.

Şimdiden zahmetinize ve cevabınıza teşekkür ederim.

Not : Allah aşkına konu ile alakasız arkadaşlar alakasız mesajlar yazmasınlar.
Arkadaşım güncelleme sekmesi cihaz hakkında kısmına girince en üstte çıkar şayet sizde cikmadiysa cihazı NE2213 versiyona guncellediyseniz fabrika ayarlarina dönün kurulumdan sonra cihaz hakkında kısmında o sekme aktif olarak görünecek. Gelen güncelleme varsa da programa gerek kalmadan ordan yapabileceksiniz.

Arkadaşım güncelleme sekmesi cihaz hakkında kısmına girince en üstte çıkar şayet sizde cikmadiysa cihazı NE2213 versiyona guncellediyseniz fabrika ayarlarina dönün kurulumdan sonra cihaz hakkında kısmında o sekme aktif olarak görünecek. Gelen güncelleme varsa da programa gerek kalmadan ordan yapabileceksiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-18-04-25-20-13_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    Screenshot_2022-08-18-04-25-20-13_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    169 KB · Görüntüleme: 14

rus

Üye

Peki, demek ki öyle bir sekme yok ben yanlış anlamışım..
Şimdi;
Ayarlar-------Cihaz Hakkında ----- Yazılım Güncellemesi
buraya tıkladığımızda ( eğer derleme numarasına 7 kere basmışsak ve geliştirici olmuşsak) yukarıda üç nokta görünüyor olması lazım.
Ve bu üç nokta her biri bir seçeneği ifade ediyor. Bu seçeneklerden biri sayesinde, oraya basınca indirdiğimiz güncelleme klasörünü görüyor ve onu manuel olarak kurmaya başlıyor.
İşte ben o üç noktayı göremiyorum.Ben yazılım güncelleme sayfasını açınca, bütün sayfa başarısız yarıda kalan güncelleme ile dolu oluyor.

videoyu 50. saniyeden sonra izleyiniz ne demek istediğimi anlayacaksınız

Son düzenleme:
Hocam dediğinizi anladım siz verdiğim dosyayı kurduktan sonra cihazı sıfirlayin. O dediğiniz sekme de gelecek ama o sekmeye gerek kalmadan cihaz kendisi guncelleme alıp kuruyor zaten

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-18-05-20-21-71_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    Screenshot_2022-08-18-05-20-21-71_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg
    152.1 KB · Görüntüleme: 6

rus

Üye
Hocam dediğinizi anladım siz verdiğim dosyayı kurduktan sonra cihazı sıfirlayin. O dediğiniz sekme de gelecek ama o sekmeye gerek kalmadan cihaz kendisi guncelleme alıp kuruyor zaten

Bu söyledikleriniz benim gibi elektronik cahili insanlar için o kadar zor ve karmaşık ki (( Mesela yukarıda bir katılımcı 'ana dizine atın' demiş. Yahu ben ana dizin ne demek nasıl bileyim, ben 93 DTCF mezunuyum elektronik okumadım ki.
Keşke adım adım videosunu çekseniz de paylaşsanız. Bu sorundan muzdarip dünya çapında her milletten binlerce insan var. Aldığınız sevapla sırat köprüsünü sıkıntısız geçersiniz, o derece hayır duası alırsınız.

Bu söyledikleriniz benim gibi elektronik cahili insanlar için o kadar zor ve karmaşık ki (( Mesela yukarıda bir katılımcı 'ana dizine atın' demiş. Yahu ben ana dizin ne demek nasıl bileyim, ben 93 DTCF mezunuyum elektronik okumadım ki.
Keşke adım adım videosunu çekseniz de paylaşsanız. Bu sorundan muzdarip dünya çapında her milletten binlerce insan var. Aldığınız sevapla sırat köprüsünü sıkıntısız geçersiniz, o derece hayır duası alırsınız.
Estağfurullah hocam. Siz ilk verdiğim dosyayı indirip kurma işlemini yaptıysanız sadece cihazı sifirlayin hem eski yazılımın artık dosyalarindan kurtulmuş olursunuz temiz bi kurulum olur hem bu yollara gerek kalmadan cihaz normal bi şekilde kendi guncellemesini alıp kendi yapar . Yabancı forumlarin hepsi zaten kurulumdan sonra cihazı sifirlayin diyor. Cihazın versiyonu değişmiş oluyor sonuçta. Size attığım son görseldeki versiyon cihaz güncelleme var dedi guncelle ye dokundum kendisi halletti :)

Uygulamalardan sarı renkli olan Dosyalarıma girin download klasorunde zip yazan 4 gb boyutunda indirdiginiz dosyayı göreceksiniz ona basılı tutup işaretleyin aşağıda taşı diye minik bi sekme göreceksiniz ona dokundun tüm klasorlerin göründüğü sayfaya gelicek buraya taşı yazar altta ona dokunun kök dizine atmış oldunuz sonra forum da verilen sistem güncelleme uygulaması var beyaz dişli şeklinde ikonu olan uygulama ona girin yukarı sağda dişli şeklindeki yere dokunun indirdiginiz yazılımı göreceksiniz. Ona dokunun yükleme baslayacaktir 15 dk kadar falan sürüyor kurulumdan sonra cihazı sifirlayin guncelleme sorunu kalmayacak hocam

rus

Üye
Uygulamalardan sarı renkli olan Dosyalarıma girin download klasorunde zip yazan 4 gb boyutunda indirdiginiz dosyayı göreceksiniz ona basılı tutup işaretleyin aşağıda taşı diye minik bi sekme göreceksiniz ona dokundun tüm klasorlerin göründüğü sayfaya gelicek buraya taşı yazar altta ona dokunun kök dizine atmış oldunuz sonra forum da verilen sistem güncelleme uygulaması var beyaz dişli şeklinde ikonu olan uygulama ona girin yukarı sağda dişli şeklindeki yere dokunun indirdiginiz yazılımı göreceksiniz. Ona dokunun yükleme baslayacaktir 15 dk kadar falan sürüyor kurulumdan sonra cihazı sifirlayin guncelleme sorunu kalmayacak hocam

Buldum o dosyayı 4.70 GB Dosyalarım ---- Arşivlerde duruyor. Seçtim. Taşı dedim --Buraya taşı yazan tuşa dokundum Kaynak ve hedef konumları aynı diyor. Belki de zaten kök dizin denilen yerde halihazırda.
Sonraki adım forumda verilen sistem güncelleme uygulaması demişsiniz işte onu bulamadım. Hay allah.

Buldum o dosyayı 4.70 GB Dosyalarım ---- Arşivlerde duruyor. Seçtim. Taşı dedim --Buraya taşı yazan tuşa dokundum Kaynak ve hedef konumları aynı diyor. Belki de zaten kök dizin denilen yerde halihazırda.
Sonraki adım forumda verilen sistem güncelleme uygulaması demişsiniz işte onu bulamadım. Hay allah.