Rica ederim hocam sıkıntı olmaz hallolur giderÇok teşekkür ederim Allah razı olsun mi11 ultra kullanıyordum kaba diye bu telefonu aldım bugün güncelleme yapmayınca kafama takılmıştı
Hocam cihazların herşeyleri aynı tek farkları satışa sunulan Ülkede tercih edilen yerel uygulamalar yüklü oluyor yani red mi (Xiaomi,) Samsung vs markalar gibi her ülkede donanım değişikliği yapılmıyor. Bu yüzden sorun olmaz tabi ki söyle birşey var örneğin oneplus Kendi satışa sunduğu bir model ile T-Mobile adına ürettiği aynı marka aynı model cihazda değişiklik olur buna dikkat edilirse sıkıntı çıkmazbenim telefonumda 2210 üzerine kurulmuş 2215 , ama sürüm NE2215 11 A15 di .. dün güncelleme geldi NE2215 11A16 oldu şuanda .
benim telefomonuma 2213 kurmaya gerek varmı ? güncelleme geldiği için ...
Sizde edl modda kurun hocam sonrasında sorunsuz update alır ama cihazın standart satışa sunulan olan cihaz olduğundan emin olun işlem yapmadanBende de bu problem var aldığımdan beri güncelleme yapamadım bir türlü senin dediğini de yaptım oda olmuyor
Hocam cihazı sifirlayin gelecektirMerhaba, anlattığınız şekilde 4 küsür gblik dosya ile güncelleme yapabildim sonra 200 mblik güncellemeyi de oxygen uptader dan yaptım fakat ayarlardaki cihaz hakkında kısmında güncelleme kısmı kalmadı gitti, geri de gelmedi bekledim ama, ne yapmam gerekiyor bu bir problem mi acaba
Haber et reis yarında ben indireyim bakalımOxygen os uptader ile indiriyorum bakalım yüklerse göreceğim
Yerel yüklemede hangi dosyayı seçiyorduk. Zipten çıkardıktan sonraHaber et reis yarında ben indireyim bakalım
Ben geçtim 7,5 saat gibi ekran süresi alıyordum önce ama şimdi 6 saat aldım ilk gün birkaç gün deneyip tekrar paylaşırım süreyiNE2213 kullanıpta android 13 oxygen os 13 e geçen varmı arkadaşlar
Nasıl güncellediniz hocam ben beceremedimBen geçtim 7,5 saat gibi ekran süresi alıyordum önce ama şimdi 6 saat aldım ilk gün birkaç gün deneyip tekrar paylaşırım süreyi
Okygen updater uyguamasıyla indirip yükledimNasıl güncellediniz hocam ben beceremedim
Bende ondan denedim ama beni maunel yüklemeye yönlendirdi ordanda o indirdiğim 4.5 gb lık dosyayı bir türlü onaylamadı.Okygen updater uyguamasıyla indirip yükledim
Hocam konu olarak açıp gosterirmisin sana zahmet herkes faydalansinBen geçtim 7,5 saat gibi ekran süresi alıyordum önce ama şimdi 6 saat aldım ilk gün birkaç gün deneyip tekrar paylaşırım süreyi