osmnipekko
Üye
Android 12 Oos12 de volte açmanın bir yolu var mı?
Android 12 Oos12 de volte açmanın bir yolu var mı?
Bu Android 11 de oluyordu yapmıştım. 12 te geçtim şimdi hemen deneyim dedim ama logkit ce engineer mod yüklenmiyor o yüzden de port açılmıyorDenediniz mi hocam şuan kesin bir çözüm yok deneme yoluyla bulunurÇözüldü - OnePlus Android (11) Volte&Vowifi Kesin Çözüm
* Telefonumuza Kurulacak 1. Uygulamayı Bu Linkten İndirip Kuruyoruz ve *#800# Tuşluyoruz ve Factory Modu Seçiyoruz Ve Gelen Ekranda OnePlusLogkit'i Açıyoruz, Funtion Switch Tıklayın Ve VoLTE Switch + VoWifi Switch Tiklerini Aktif edip, Cihazı Yeniden Başlatıyoruz. * Telefonumuza Kurulacak...www.oneplusturkiye.com
CMD ile diag açma hocamBu Android 11 de oluyordu yapmıştım. 12 te geçtim şimdi hemen deneyim dedim ama logkit ce engineer mod yüklenmiyor o yüzden de port açılmıyor
android 12 oos12 de açmıyor. 11 de oluyor bunlar. *#800# açılmıyor çünkü logkit engineer mod yüklenmiyor 12 deCMD ile diag açma hocam
adb devices
adb reboot ftm
adb shell
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
Kodları tek tek 10 saniye aralıklarla girin cihaz diag modu açar
android 12 oos12 de açmıyor. 11 de oluyor bunlar. *#800# açılmıyor çünkü logkit engineer mod yüklenmiyor 12 de
and 12 de olmuyor hocamadb devices
adb reboot ftm
adb shell
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adb
Bu kodlar Ile Diag modunu açabilirsiniz hocam.
CMD ile
bende denedim ama olmuyor 12 deAndroid 12 Oos12 de volte açmanın bir yolu var mı?
Ben geri 11 e döndümbu konuyu başaran olursa yazabilir mi acaba?
Pixel şarjı sömürüyor hocam bin pişman etti yeminle kurduğuma 😅😅merakla bekliyoruz
Haklısınız kimse beklemiyordu a12de böyle bir sorun olsun.Yanlış anlamayın ama cor garip bir durum. Volte nasıl çözülmez diye düşünüyorum. Yada neden volte kilitli olur da açmak ile uğraşırız. Xiaomi den yeni geçtim bir şey de bilmiyorum oneplus ile alakalı. Volte de çok önem verdiğim bir şey. Kala kaldık öyle ya kim bulacak bunun çözümünü. Yabancı forumlar dan anlayan falan yok mu takip eden var mı. Bu nasıl bir çaresizlik.