Rehber Tüm OnePlus cihazlarda BL KİLİDİ ACMAK

yalavuz21

Moderatör
Tüm OnePlus cihazlarda BL KİLİDİ ACMAK

Eğer cihazınız T-Mobile ise Bu yöntem ise yaramaz öncelikle unlocked dosyası almalısınız , Daha önce almayı deneyenler oldu , 2 aydır alamayan var , ben o dosyayı SADACE 20 DAKİKADA ALİYORUM ,

1-Cihazin geliştirici seçeneklerinden "OEM kilit acmayi etkinleştirin "

2-Ardindan cihazı Fastboot moda alın

3- fastboot modunda iken aşağıda komutu girin

fastboot oem unlock

4- Ardından telefon ekranina cihazın kilidinin açılmasını onaylıyor musun benzeri bir yazı gelecektir

5-Telefeonun ekranında "unlock the bootloader" seçeneğine ses kısma ile gelip güç tuşuna basın ,

TEBRİKLER ARTİK OEM KİLİDİ ACİLDİ (BL KİLİDİ) ,

BU İSLEM TELEFONDAKİ HER ŞEYİ SİLECEKTİR

YAPTIĞINIZ HER İŞLEMDE UFAKTA OLSA BİR RİSK VARDİR ,

LÜTFEN İŞLEMLERE BAŞLAMADAN ÖNCE ADIMLARI TEKER TEKER OKUYUN .

kasai

Üye
Merhaba, cihazım t mobile, siteden ne yaptıysam unlocked alamadım. Sürekli sn veya unlocked kod hatalıdır uyarısı veriyor. Bir çözümü varmıdır acaba. Kolay gelsin.

SerseriStyLe

Admin
Merhaba, cihazım t mobile, siteden ne yaptıysam unlocked alamadım. Sürekli sn veya unlocked kod hatalıdır uyarısı veriyor. Bir çözümü varmıdır acaba. Kolay gelsin.
Hocam önce msmtool ile globale çevirip sonra Boot kilidini açacaksınız
Bu verdiğim linkteki talimatlardan msmtool ile tmo global roma çevrilince aldığınız hatalar kalkacak

kasai

Üye
Teşekkür ederim deneyeceğim 👍

Eymen

Üye
Selam aleyküm oneplus 9 pro t mobile globale çevirmek istiyorum ama pek bilgim yok bu verdiğiniz ling leri merhaba bilgisayarami atacağım telefona mı daha datayli anlatırsanız sevinirim teşekkürler

yalavuz21

Moderatör
Selam aleyküm oneplus 9 pro t mobile globale çevirmek istiyorum ama pek bilgim yok bu verdiğiniz ling leri merhaba bilgisayarami atacağım telefona mı daha datayli anlatırsanız sevinirim teşekkürler
Hocam özelden bana yaz halledelim