Sağolun peki bunu kendim yapabilir miyim eğer yapabilirsem nasıl?Merhabalar hayırlı olsun geçirebilirsiniz herhangi bir sorun olmaz
Sağolun peki bunu kendim yapabilir miyim eğer yapabilirsem nasıl?
Bunun sebebi modem dosyası hocam. Cihazın boot kilidini açıp fastboot modunda açıp aşağıdaki dosyanın adını modem.bin yapıp cmd ekranında şu şekilde flashlayineu rom a geçince hat çekmedi bunun çözümü nedir acaba?
Bunun sebebi modem dosyası hocam. Cihazın boot kilidini açıp fastboot modunda açıp aşağıdaki dosyanın adını modem.bin yapıp cmd ekranında şu şekilde flashlayin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Fastboot flash modem modem.bin
Cihazı yeniden başlatın eğer şebeke gelmez ise yine fastboot modunda aşağıdaki kodları yazın sırayla
fastboot flash modem_a modem.bin
fastboot flash modem_b modem.bin
Siz benzinli arabaya diesel motor takip benzin ile çalışsın diye bekliyorsunuz gibi oluyor. Ama T-Mobile Stock rom içinden alınan bu modem dosyası benzini boşaltıp dizel yakıt koyuyorumus işi görüyor.
Her update sonrası şebeke gitmez ama giderse bu dosyayı flashlayinca şebeke gelir.
Hocam cihazda tek sim yuvası var ne çift simi kim diyor bunu oluyor diye?merhabalar değerli bilgilendirmeleriniz için öncelikle çok teşekkürler peki cihazı çift sim aktif hale getirebiliyor muyuz acaba, sim tepsisimi değiştirip kullanmak mümkün müdür
Cihaz hatlı ise global olduğu zaten bellidir hocamOneplus 9 5g aldım telefon 2115 bc yazılıyor arkada global mi cihaz?
hocam adımları uyguluyorum ama connected yazısı gelmiyor nasıl yapıcam?Hem unbrick hem globale çevirmek ve sürüm düşürmek için kullanılırRehber - OnePlus 9 pro unbrick( sürüm düşürme, Downgrade)
Cihaz bootloop yani açılış ekranında kaldığı zaman kurtarmak için işinize yarayacaktır. 1- aşağıdan global rom dosyasını indirin https://androidfilehost.com/?fid=2188818919693804751 2- aşağıdan Msmdownload dosyasını Indirin (Rom dosyasının içinde yoksa eğer) https://msmdownloadtools.com/...www.oneplusturkiye.com
Cihazın drivelari yüklü mü pcye hocam önce drivelari kaldırıp yeniden kurun sonra pcyi yeniden başlatıp Msmtool açın cihazı kapatın ses açma ve kısmaya basılı tutarak pcye bağlayın ( bakın önemli detay cihaz kapalı olacak sadece ses açma ve kısmaya basılı tutarak takılacak pcye)hocam adımları uyguluyorum ama connected yazısı gelmiyor nasıl yapıcam?
Şuan da yazılım attırdım ve cihazı çift hatlı kullanıyorum 🙃🙃🙃Hocam cihazda tek sim yuvası var ne çift simi kim diyor bunu oluyor diye?
Cihazı kullanmıyorum ama dediğiniz mantık dışı.
T mobile için tek sim 5g desteği olmayan cihaz çıkarıp maliyetten kısıp uyguna veriyor oneplus şirketi yazılım ile olmayan slot gelmez cihaza
Oneplus 9 5 g 2115 modeline mi attın cift imeiŞuan da yazılım attırdım ve cihazı çift hatlı kullanıyorum 🙃🙃🙃
Oneplus 9 5 g 2115 modeline mi attın cift imei