Haber Sitemizin Teması Hakkında !!

Tema Rengi ne olsun

• Tema Varsayılanı

• Turkuaz

• Kırmızı

• Siyah

• Mavi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Storm

Bilgi Pylaştıkça Çoğalır
Webmaster
Destek Ekibi
Sitemizin Yenilenmesi gereken temasının Görünümü renkleri vb. istek öneri ve şikayetlerinize açığız !

Sizce Böyle nasıl Siz nasıl olmasını isterdiniz ??

Görüşlerinize açığız ! konu altında bize yazabilirsiniz !!​

Uğur 9pro

Üye
Bence bu hali daha güzel ve dinlendirici bir renk olmuş yeşil

SerseriStyLe

Admin
Çok göz alıyor bana göre ama tasarım güzel ben loş ve koyu rengi sevdiğim için biraz tuhaf geldi bana ama alışırım

Storm

Bilgi Pylaştıkça Çoğalır
Webmaster
Destek Ekibi
Bence bu hali daha güzel ve dinlendirici bir renk olmuş yeşil
yeşil ile dilendirici ne alaka onu anlamadım Efendimizin En sevdiği renk diye Değiştirmek istemedim ?

Çok göz alıyor bana göre ama tasarım güzel ben loş ve koyu rengi sevdiğim için biraz tuhaf geldi bana ama alışırım
Göz alıyor derken tam olarak nasıl göz alıyor? Biz gayet güzel ve sorunsuz bakabiliyor sitede dolaşabiliyoruz.

Ayrıca Anket oluşturdum en çok olan Renk olarak değiştiririz.

Uğur 9pro

Üye
yeşil ile dilendirici ne alaka onu anlamadım Efendimizin En sevdiği renk diye Değiştirmek istemedim ?

Göz alıyor derken tam olarak nasıl göz alıyor? Biz gayet güzel ve sorunsuz bakabiliyor sitede dolaşabiliyoruz.

Yeşil, çoğu yerde sakinleştirici ve dinlendirici özelliği olan renklerden diye geçer. Alakası bu

Storm

Bilgi Pylaştıkça Çoğalır
Webmaster
Destek Ekibi
Yeşil, çoğu yerde sakinleştirici ve dinlendirici özelliği olan renklerden diye geçer. Alakası bu
sanırım ilk mesajınızda eksik yazmısınız bende yanlış anlamışım k.b anket açtım orada oy kullanabilirsiniz.

SerseriStyLe

Admin

Ben ışığı dibine kadar açıp gezindigim için sitede açık renkte çok parlak oluyor rahatsız edici benim için ama güzelliği konusunda sorun yok ben daha koyu loş renkleri severim

Storm

Bilgi Pylaştıkça Çoğalır
Webmaster
Destek Ekibi
Ben ışığı dibine kadar açıp gezindigim için sitede açık renkte çok parlak oluyor rahatsız edici benim için ama güzelliği konusunda sorun yok ben daha koyu loş renkleri severim
fakat site tekil değil çoğunluk olduğu için tek kişilik bir seçenek sunamam. :) Ankete katılabilirsiniz.

Storm

Bilgi Pylaştıkça Çoğalır
Webmaster
Destek Ekibi
EEE ankete katılan pek olmamış :)