Kullandığım cihaz OnePlus 8 T hız şarj vs on numara Bir önceki cihazım mi 10 t idi OnePlus 9r istedim ama 12/256 yoktu bende 8t aldım.
Düşündüğün cihaza gelirsek üstüne az daha ekleme yapılıp OnePlus 8 pro veya benim gibi 8t alabilirsiniz.
Kıyaslamaya gelince.
Elinizdeki Samsung cihazın turkiye garantili sıfır fiyatı OnePlus 8 ve üstü cihazların yurt dışı sıfır modellerinden bile daha ucuz bunun Bir sebebi var demek ki kamera ile işim olmuyor ama oyun şarj stabilize konusunda hiç bir cihaz OnePlus önüne geçemez sonuçta OnePlus android işletim sistemi üreticisi olan Google ait bir ürün.
Her ne kadar ülkemizde pek yaygın olmasa bile yazılım ve performans konusunda hiç bir android cihaz çıkamaz.
Diğer X firmalar her update verişinde bug ve hataları üst üste ota güncellemesi vererek kapatmaya çalıştığı halde sorun devam ederken OnePlus tek otada işi bitiriyor.
Ayrıca düşük versiyona dönme izni bile veriliyor diğer markalarda bu yasak bu yüzden düşünmeden tercih edilebilir yinede karar size kalmış birde resim ekliyorum kıyaslama olarak puanlara bakın
Ekli dosyayı görüntüle 260