osmnipekko
Üye
2 aydır Samsung S20 fe snapdragon kullanıyorum. Fakat batarya performansı, şarj olma hızı, kamerası beni tatmin etmiyor. Oneplus 8 e geçmek mantıklı mı sizce? Oneplus 8 de kronik bir sorun var mı?
Kullandığım cihaz OnePlus 8 T hız şarj vs on numara Bir önceki cihazım mi 10 t idi OnePlus 9r istedim ama 12/256 yoktu bende 8t aldım.2 aydır Samsung S20 fe snapdragon kullanıyorum. Fakat batarya performansı, şarj olma hızı, kamerası beni tatmin etmiyor. Oneplus 8 e geçmek mantıklı mı sizce? Oneplus 8 de kronik bir sorun var mı?
Peki birkaç grupta oneplus 8 de yeşil ekran sorunu diye birşey oluyor diyorlar. Onla ilgili bir bilginiz var mı?Kullandığım cihaz OnePlus 8 T hız şarj vs on numara Bir önceki cihazım mi 10 t idi OnePlus 9r istedim ama 12/256 yoktu bende 8t aldım.
Düşündüğün cihaza gelirsek üstüne az daha ekleme yapılıp OnePlus 8 pro veya benim gibi 8t alabilirsiniz.
Kıyaslamaya gelince.
Elinizdeki Samsung cihazın turkiye garantili sıfır fiyatı OnePlus 8 ve üstü cihazların yurt dışı sıfır modellerinden bile daha ucuz bunun Bir sebebi var demek ki kamera ile işim olmuyor ama oyun şarj stabilize konusunda hiç bir cihaz OnePlus önüne geçemez sonuçta OnePlus android işletim sistemi üreticisi olan Google ait bir ürün.
Her ne kadar ülkemizde pek yaygın olmasa bile yazılım ve performans konusunda hiç bir android cihaz çıkamaz.
Diğer X firmalar her update verişinde bug ve hataları üst üste ota güncellemesi vererek kapatmaya çalıştığı halde sorun devam ederken OnePlus tek otada işi bitiriyor.
Ayrıca düşük versiyona dönme izni bile veriliyor diğer markalarda bu yasak bu yüzden düşünmeden tercih edilebilir yinede karar size kalmış birde resim ekliyorum kıyaslama olarak puanlara bakınEkli dosyayı görüntüle 260
Yok hocam ben pro ve 8t öneriyorum özellikle 8t canavar 12/256Peki birkaç grupta oneplus 8 de yeşil ekran sorunu diye birşey oluyor diyorlar. Onla ilgili bir bilginiz var mı?
Tamamdır teşekkür ederimYok hocam ben pro ve 8t öneriyorum özellikle 8t canavar 12/256
İşlemci tipi ve Ram mimarisi aynı olduktan sonra 8 ve 12 arasında çok bir fark var mı ? Bu arada belki yeri değil ancak eğer benim browser'ımdan kaynaklı bir hata yoksa sol üstte olması gereken site logosu sanırım site dosyalarında ki konum değişikliğinden uçmuş. Panelden güncelleyebilirsiniz, yoksa logonuz ben amatör işi elimden geldiğince yaparım12/256 yoktu
Bilgi için teşekkürler hocam.İşlemci tipi ve Ram mimarisi aynı olduktan sonra 8 ve 12 arasında çok bir fark var mı ? Bu arada belki yeri değil ancak eğer benim browser'ımdan kaynaklı bir hata yoksa sol üstte olması gereken site logosu sanırım site dosyalarında ki konum değişikliğinden uçmuş. Panelden güncelleyebilirsiniz, yoksa logonuz ben amatör işi elimden geldiğince yaparım
ONEPLUS 9R 12 256 yeşil renk aldım. Mükemmel cihaz ya telefon kullandığımı hissediyorum roket 🚀 kamera batarya hızlı şarj mükemmel. Call of duty oynuyorum en yüksek ayarlarda. 6 saat ekran süresi alıyorum. Normal kullanımda 8 saati geçiyor. 120 hz de olduğu halde.RC ederim hocam birde böyle bakın 8t kıyaslama puanEkli dosyayı görüntüle 261
ONEPLUS 9R 12 256 yeşil renk aldım. Mükemmel cihaz ya telefon kullandığımı hissediyorum roket 🚀 kamera batarya hızlı şarj mükemmel. Call of duty oynuyorum en yüksek ayarlarda. 6 saat ekran süresi alıyorum. Normal kullanımda 8 saati geçiyor. 120 hz de olduğu halde.
Aynen öyle roket 🚀 gibi hızlı. Sadece çok sade saf Androide yakın.Bir ben deneyemedim şu Oneplus'ı. Kullanan o kadar övüyor ki. Hele arayüzünün akıcılığı konusunda Android'in iPhone'u diyorlar. Sanırım bende 9 alırım yakında
12/256 alın almışken hocam arasında çok fark yok fiyat olarak ama tavsiyem 9 pro olur bütçe bende 8tye yetti ama onda bile efsane cihaz uzun süre gider ama satıp belki 9pro alma ihtimalim Yok değil ama şuan sorunsuz ve memnun bir şekilde kullanıyorumBir ben deneyemedim şu Oneplus'ı. Kullanan o kadar övüyor ki. Hele arayüzünün akıcılığı konusunda Android'in iPhone'u diyorlar. Sanırım bende 9 alırım yakında
Tamamdır hocam 12/256 modele döndüm. Normalde olmuşken iyisi olsun der dediğiniz gibi Pro serilerine çıkarım ancak tek beklentim kamera, 120 Hz Panel ve işlemci olduğu için 9 tek başına isteklerimi karşılayacak gibi duruyor.12/256 alın almışken hocam arasında çok fark yok fiyat olarak ama tavsiyem 9 pro olur bütçe bende 8tye yetti ama onda bile efsane cihaz uzun süre gider ama satıp belki 9pro alma ihtimalim Yok değil ama şuan sorunsuz ve memnun bir şekilde kullanıyorum
9 da ois yok kamerada video işleriniz oluyorsa üzer bu cihaz.Tamamdır hocam 12/256 modele döndüm. Normalde olmuşken iyisi olsun der dediğiniz gibi Pro serilerine çıkarım ancak tek beklentim kamera, 120 Hz Panel ve işlemci olduğu için 9 tek başına isteklerimi karşılayacak gibi duruyor.
9 da ois yok kamerada video işleriniz oluyorsa üzer bu cihaz.