Yardım payload.bin düzenleme sorun çıkarır mı?

youti

Moderatör
eskiden xiaomi cihazları için rom yapıyordum ve oneplus cihazım içinde rom yapmak istedim payload.bin açabilen bir tool buldum ama twrp üzerinden bunu flashlasam bir sorun olurmu acaba ve twrp payload.bin içeren ro ziplerini flashlayabiliyo mu?

Storm

Bilgi Pylaştıkça Çoğalır
Yönetici
Webmaster
Destek Ekibi
eskiden xiaomi cihazları için rom yapıyordum ve oneplus cihazım içinde rom yapmak istedim payload.bin açabilen bir tool buldum ama twrp üzerinden bunu flashlasam bir sorun olurmu acaba ve twrp payload.bin içeren ro ziplerini flashlayabiliyo mu?
xiaomi modellerin genelde hangilerine Rom yaptınız ?

SerseriStyLe

Admin
redmi note 5 poco x3 redmi note 10
Sorun çıkmasi sıkıntı değil hocam cihaz brick olsa bile edl moda alıp kapak vs sokmeden stock rom kurup unbrick yapılabilir cihaz yani uğraşırken brick olursa ne olur düşüncesiyle uğraşmaya korkuyorsanız kurtarmak basit bilin istedim

youti

Moderatör
Sorun çıkmasi sıkıntı değil hocam cihaz brick olsa bile edl moda alıp kapak vs sokmeden stock rom kurup unbrick yapılabilir cihaz yani uğraşırken brick olursa ne olur düşüncesiyle uğraşmaya korkuyorsanız kurtarmak basit bilin istedim
onu öğrendim hocam da işte payload.bin toplayacak tool bulamadım

SerseriStyLe

Admin
onu öğrendim hocam da işte payload.bin toplayacak tool bulamadım

SerseriStyLe

Admin
Oradaki talimatlar ile pyl.bin açabilirsiniz hocam

youti

Moderatör
elimde 50$ lık tool var onda da yok 😂

youti

Moderatör
superr kitchen var elimde onda yok android tarafında uka var onda da yok

SerseriStyLe

Admin
Custom rom yapionuz ama payload oluşturmayı bilmiyor musunuz?
Meta spolit üzerinden payload toplayabilirsiniz.
Ama zipi açıp edit yapıp tekrar ziplemeye benzemez hocam bilginiz olsun.

youti

Moderatör
Custom rom yapionuz ama payload oluşturmayı bilmiyor musunuz?
Meta spolit üzerinden payload toplayabilirsiniz.
Ama zipi açıp edit yapıp tekrar ziplemeye benzemez hocam bilginiz olsun.
payloadla hiç uğraşmadım hocam öğretirseniz öğrenmeye açığım uğraştığım romlar genelde super.img ya da dat.br ydi

SerseriStyLe

Admin
payloadla hiç uğraşmadım hocam öğretirseniz öğrenmeye açığım uğraştığım romlar genelde super.img ya da dat.br ydi
Hocam öylesine yoğunum ki cihazima jaguar v23 kurulu şuan v29 çıkmış indiriyorum gün içinde görünce ama pcye geçip sideload ile kurulum yapmaya zamanım yok her sürümü indirip flashlama yapamıyorum şuan dediğiniz imkansız ama araştırarak öğrenebilirsiniz.
Sonuçta bende eğitimini almadım araştıra araştıra deneye deneye çözdük az buçuk ama zip CS rom edit daha basit onu söyleyeyim

youti

Moderatör
Hocam öylesine yoğunum ki cihazima jaguar v23 kurulu şuan v29 çıkmış indiriyorum gün içinde görünce ama pcye geçip sideload ile kurulum yapmaya zamanım yok her sürümü indirip flashlama yapamıyorum şuan dediğiniz imkansız ama araştırarak öğrenebilirsiniz.
Sonuçta bende eğitimini almadım araştıra araştıra deneye deneye çözdük az buçuk ama zip CS rom edit daha basit onu söyleyeyim
benimde pek vaktim yok açıkçası sadece bir fikir debloaterle birlikte sistem şuanlık iyi bakalım ileride neler olur deep sleep de ekleyince beklemede düşen pil iyice azaldı