OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Orijinal dialer yani çevirici

Arkadaşlar selam. Forumda yeni olduğum gibi Oneplus ailesine de 9Pro modeli ile geçmiş bulunmaktayım. Cihaza çok yeniyim Daha önce Xiaomi kullanıyordum. Fakat onda olduğu gibi bu telefonda da Google dialer yani çevirici ve kişiler uygulaması Google'ın. Oneplus'in kendine özgü dialer mesajlaşma kişiler uygulaması yok mu? Varsa nasıl geçeriz. Teşekkürler şimdiden.

Power

Yönetici
Kurucu
Arkadaşlar selam. Forumda yeni olduğum gibi Oneplus ailesine de 9Pro modeli ile geçmiş bulunmaktayım. Cihaza çok yeniyim Daha önce Xiaomi kullanıyordum. Fakat onda olduğu gibi bu telefonda da Google dialer yani çevirici ve kişiler uygulaması Google'ın. Oneplus'in kendine özgü dialer mesajlaşma kişiler uygulaması yok mu? Varsa nasıl geçeriz. Teşekkürler şimdiden.

Hocam ne yazık ki oneplus, pixel gibi aosp tabanlı alt yapı kullandığı için mi dialer tarzı uygulaması Yok.
Stabil ve performans vermesi bundan kaynaklı oneplus cihazların.
Bu nedenle ne yazık ki tavsiye veya alternatif sunamiyoruz ancak harici dialer uygulamaları kurup kafanıza uyan olursa onu kullanmaya devam etme şansınız var.
Google Store'dan denemeye başlayın derim

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Video sitesinden bakmıştım da çoğu yabancı kaynaklı olduğu için var sandım ben.