Rehber Oneplus Nord Open beta Android 11 Rom yükleme

digitech

Üye
Open Beta dan stabile geri dönüş için izlenen adımlar nelerdir ? Stock recovery den install zip seçeneği yok. Birde global ile india arasın da ki farkları kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
Beta nın yüklendiği gibi yerel yükseltme den geri dönüş mümkün. Geri dönüşte tel. sıfırlanır.

stan0ne

Üye
merhaba,
OnePlus Nord india version ac2001 oxygen 10.5.11.ac01da kullanıyordum bugün india android 11 sürümü yayınlandı ve güncelleme olarak telefona geldi. Avrupa veya global sürümün india sürüme göre avantajı farkı varmı? bir de direk upgrade şeklinde güncelleyince sıfırlanma oluyormu?

digitech

Üye
merhaba,
OnePlus Nord india version ac2001 oxygen 10.5.11.ac01da kullanıyordum bugün india android 11 sürümü yayınlandı ve güncelleme olarak telefona geldi. Avrupa veya global sürümün india sürüme göre avantajı farkı varmı? bir de direk upgrade şeklinde güncelleyince sıfırlanma oluyormu?
Merhaba, çok fark yok önceki sayfada arkadaş farkı belirtmiş. Güncelleme de sıfırlanmıyor.

alperen 42

Üye
Merhaba arkadaşlar,nord10 yakınlık sensöründen gelen aramayı göremiyorum yardımcı olabilecek biri varmı