Yardım OnePlus Nord cihazım yavaş şarj ediyor

AttCaKSaW

Üye
Arkadaşlar adaptörü başka telefonda denedim yine yavaş şarj etti bende bozulduğunu düşünerek bunu sipariş ettim bu uyumlu olur mu?

SerseriStyLe

Admin
Sadece kafanın hızlı şarj olması değil kablonunda desteklemesi gerekiyor hocam.
Eğer kablo ve şarj kafası doğru ise hızlı şarj yapar ancak siz gider 25w şarj desteği olan bir cihaza 75w şarj kafası ve kablo kullansanız dahi 25w hızında dolum yapar

AttCaKSaW

Üye
Sadece kafanın hızlı şarj olması değil kablonunda desteklemesi gerekiyor hocam.
Eğer kablo ve şarj kafası doğru ise hızlı şarj yapar ancak siz gider 25w şarj desteği olan bir cihaza 75w şarj kafası ve kablo kullansanız dahi 25w hızında dolum yapar
Merhaba hocam USB kablosu bozuk gibi dolduruyor ama mesela PC ye taktığımda arızalı aygıt falan diyor görmüyor telefonu. Mclaren edition Warp Charge aldım 30W'lık yine şarj etmiyor sanırım elimde kablolar da bozuk 6A kablo mu almam lazım? Yada telefon mu bozuk çözemedim.

Power

Yönetici
Kurucu
Merhaba hocam USB kablosu bozuk gibi dolduruyor ama mesela PC ye taktığımda arızalı aygıt falan diyor görmüyor telefonu. Mclaren edition Warp Charge aldım 30W'lık yine şarj etmiyor sanırım elimde kablolar da bozuk 6A kablo mu almam lazım? Yada telefon mu bozuk çözemedim.
Kabloyu da denemeden bir şey demek mantıksız olur

SerseriStyLe

Admin
Tahminim cihazın usb bordu bozuk hocam başka ara kablodada aynı sorunu veriyor ise