Yardım Oneplus 9 Sarj aleti hk.

Dostlar merhaba,
Cihazımın 65W WARP Charger sarj aleti bozulduğu için fabrikasyon bir sarj aleti arıyorum oneplus 11 kutusundan çıkan 100W sarj aletini kullansam fastcharge konusunda uyumsuzluk yaratır mı acaba ?

SerseriStyLe

Admin
Dostlar merhaba,
Cihazımın 65W WARP Charger sarj aleti bozulduğu için fabrikasyon bir sarj aleti arıyorum oneplus 11 kutusundan çıkan 100W sarj aletini kullansam fastcharge konusunda uyumsuzluk yaratır mı acaba ?
Yaratmaz hocam cihaz olması gereken akımı çeker zaten

S10soz_21

Üye
Oppo veya Realme 65w şarj aleti olur. Oneplus 65w ile uyumlu.

Oda arızalıymış ^-^ kısmetime Xiaomi 120W sarj aleti alıp onu kullanıcam artık, yada aliexpressten direk aynı 65W warp charge sarj aletinden sipariş edicem
Hocam merhaba Ali expressten bende 65W warp şarj siparişi vermeyi düşünüyorum ancak gümrük sorunu yaşar mıyım emin olamadım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Uğur 9pro

Üye
Hocam merhaba Ali expressten bende 65W warp şarj siparişi vermeyi düşünüyorum ancak gümrük sorunu yaşar mıyım emin olamadım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Devlet artık vergisini alıyor bence sorun olmaz. Ama amazon'da varsa oradan bakın birde. Daha iyi bir hizmeti var

cimbom0476

Üye
bende orjinal oneplus 9 şarz aleti var ihtiyaci olan varsa yazssin

Devlet artık vergisini alıyor bence sorun olmaz. Ama amazon'da varsa oradan bakın birde. Daha iyi bir hizmeti var
Hepsiburada da 80 watt orjinal oneplus Türkiye garantili buldum ama çok pahalı fiyat çekiyorlar 850 civarı. Arada kaldım 67'lik Xiaomi ile devam galiba...

Aldım elime geldi ancak henüz deneyip test edemedim.
Hepsiburada da 80 watt orjinal oneplus Türkiye garantili buldum ama çok pahalı fiyat çekiyorlar 850 civarı. Arada kaldım 67'lik Xiaomi ile devam galiba...
Maalesef ikinci elden bile 1000 TL civarına satan var :/
Çok pahalıya satıyorlar maalesef o yüzden aliexpressten sipariş geçtim