OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Haber Oneplus 9 pro t mobile

Merhaba dostlar bende yoğun sorgular üzerine yeni aldığım mi 11 ultrayi elden çıkarıp oneplus 9 pro t mobile cihaz aldım artık kurcalamaya başlayıp nesi varsa nesi yoksa paylaşmaya başlarım ancak şuan kılıf ve kırılmaz cam sıkıntım var onları halledip deneyimledigim konularda post atarım op8t çok çekti elimden şimdi sıra bunda bakalım ne çıkacak ortaya

Sekko

Üye
Tek bitane bulabildim, yeşil çirkin bir renk kamera korumasız, şimdilik sipariş verdim . İyi birşey denk getirene kadar kullanmak zorunda kalacağım . Screenshot_2023-03-11-21-56-24-59_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg

Hocam bu cihazlarda telefonun üretiliş tarihi gösteren orjinallik kontrolü yapılan bir site var bilginiz varmı onunla ilgili? Bir yerde denk geldim ama bulamıyorum

Xaomi önce sonradan oneplus geçiş yaptık kısa süre önce tekrar Xiaomi serisine geçiş yapıp bir türlü rahat edemeyince oneplusa geri döndüm oneplus candır 😂😂😂

Sekko

Üye
Redmi 5 plus, Redmi note 8 , poco X3 nfcden sonra one plus 9 ile ilk defa one plus deneyimi yaşıyorum . Belli bir süre diğer forumda yöneticilikte yaptım . Uzun süredir forumda yokum tabiki. İş güç yoğun, buraya da birşeyler öğrenmeye geldim işte:)

arif

Üye
Arkadaşlar amozon sitesine bakın biraz fiyat fazla ama sizin düşüncenize uygun kamera korumalı kılıf bula bilirsiniz

Ekli dosyalar

• QuickMemo+_230326_183401.pdf
    388.4 KB · Görüntüleme: 5
  • QuickMemo+_230326_183400.pdf
    336.6 KB · Görüntüleme: 7