Yardım Oneplus 9 Pro IMEI hakkında

Merhaba, şu an Oneplus 9 Pro almayı düşünüyorum da 2120 - 2121 - 2123 - 2125 - 2127 gibi modeller var. Bunlar arasında farklılık var mı acaba? Hem cihaz , hem IMEI atılıp atılmaması gibi konularda. Android 12 de sıkıntı çıkarıyor mu şu an cihaz. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Mavi

Üye
Ben de almayı düşünüyorum ama güncellemede IMEI gider diye korkuyorum bir yandan

Uğur 9pro

Üye
Kardeşler bende 2121 var hint sürümü deniliyor. İmei atılmıştı malum android 12 gelince atılanlar gitti. Android 11 e düşürünce tekrar geliyorlar ama cihaz çok kasıyor. Orijinal imei'min 1 si kapandı. Şu an diğeri ile devam ediyorum. 2023 avrupa sürümü ve imeiler düşmüyor diyorlar. Forumu araştırın lütfen

SerseriStyLe

Admin
Avrupa cihazlarda düşmüyor diye biliyorum hocam.
Söyle bir sıkıntı var cihazların herşeyi aynı sürüm( Avrupa, Hint, ADB vs) satışa sunulan bölgeye göre yerel kullanılan uygulamalar yüklü geliyor örneği: tutup Türkiye cihazında yüklü n11 uygulamasını Avrupa'da veya Hindistan'da satışa sunulacak cihaza yüklememek için değişik varyant veriyorlar küçük rakam değişikliği ile bazı sürümlerde IMEI düşerken bazılarında düşmüyor ama her cihaz elimizin altında olamadığı için deneme şansımız olmuyor Avrupa cihazında düşmüyor IMEI a12 kurulunca diye biliyorum sadece