Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile mesaj geldi bana, imei klanlonmış 30 gün içinde kapanacak gibisinden. Bir arkadaşa sordum dediğine göre a11'e düşüp imei atıp tekrardan a13 e yükseltebilirsin dedi. a11'e düşürmeden imei atılmanın bir yolu yok mu?
Sürüm düşürmeden atamazsaniz sürüm düşürüp tekrar güncelleme yapacak şekilde yapabiliriz yapabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile mesaj geldi bana, imei klanlonmış 30 gün içinde kapanacak gibisinden. Bir arkadaşa sordum dediğine göre a11'e düşüp imei atıp tekrardan a13 e yükseltebilirsin dedi. a11'e düşürmeden imei atılmanın bir yolu yok mu?
MSM tool ile indirebilirsiniz andorid 11earkadaşlar l2123 yazılım an13 de 11 nasıl sürüm düşürebilirim
Bunun konusunu açar mısınız hocam benim dahi bilmediğim bişey bu ve çok kişinin işine yararLocal Updater APK indirip roolback a11 romu ile PC olmadan da 11 e dönebilirsiniz
Hocam MIUI Türkiye forumda OnePlus bölümünde konusu mevcutBunun konusunu açar mısınız hocam benim dahi bilmediğim bişey bu ve çok kişinin işine yarar