OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım OnePlus 9 Pro 2127 TMO Globalde Şebeke Sorunu

Merhabalar,

OnePlus 9 Pro 2127 T-Mobile sürümünden Globale geçiş yaptım, MSM tool ile yazılım yükledim. Yükleme Başarılı bi sorun çıkmadı ama şuan telefonda Şebeke de problem oldu. telefon simi görüyor fakat Şebeke yok. konu ile alakalı yanlış veya hatalı yaptığım birşey varmıdır, fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

meaksut

Mod Adayı
hocam bunun için modem dosyasını import etmeniz gerekmektedir. Çift Sim rehberinde ki adımları tek tek uygulayın cihazınız hem global çift sim olacak hemde sebeke sorunu çözülmüş olacak geçmiş olsun.

meaksut

Mod Adayı
Tabi işlemlere baslamadan önce T*Mobile Rom' a geri dönüp bütün yedeklerinizi alın ne olur olmaz onlar size lazım olacak. Yedeklerinizi aldıktan sonra rehberde ki işlemleri sırasıyla yapın.

Tabi işlemlere baslamadan önce T*Mobile Rom' a geri dönüp bütün yedeklerinizi alın ne olur olmaz onlar size lazım olacak. Yedeklerinizi aldıktan sonra rehberde ki işlemleri sırasıyla yapın.
T-mobile sürümüne geri dönersem cihazdaki herşey silinirmi ? Ve downgrade yaparsam normal MSM tooldan mı yapmam gerek ?

hocam peki T-mobile yazılımını bulabileceğim bi yer varmı ? Yani T-mobile sürümüne nasıl döneceğim ?

ProTeknick

Moderatör
@Mr.bhdr evet klasik unbrick yöntemi cihaz kapalıyken ses kısma + ses açma tuşlarına basılı tutarak pc'ye bağla ve msm içinden gerekli ayarları yap start basın.

teşekkür ederim hocam. 2. günüm daha oneplusta xiaomiden geçtim işlemleri pek bilmiyorum sizide rahatsız edip çok soruyorum kusuruma bakmayın. bu şekilde Şebeke probleminden kurtulurum değilmi? sonrasında anlatılan Globale geçiş ve Güncelleme rehberini takip etsem sorun olmaz sanırım

meaksut

Mod Adayı
teşekkür ederim hocam. 2. günüm daha oneplusta xiaomiden geçtim işlemleri pek bilmiyorum sizide rahatsız edip çok soruyorum kusuruma bakmayın. bu şekilde Şebeke probleminden kurtulurum değilmi? sonrasında anlatılan Globale geçiş ve Güncelleme rehberini takip etsem sorun olmaz sanırım
Kurtulursun hocam , MSM Tool çalıştır , cihazın usb hata ayıklama modunu ve dosya aktarımını aç bir kez PC ye bağla izin ver , daha sonra

kabloyu sök
cihazı kapat
MSM Tool ' a gir
Cihaz kapalı konumda iken ses kısma ve ses arttırma tuslarına aynı basılı tutarak USB kabloyu tak
Daha Sonra MSMToolda starta bas işlem yaklasık 300 sn sürecek telefona sakın dokunma Download COmplete yazısını görene denk cihaz yeniden baslayınca kabloyu sök ve kurlumu gerçekleştir.

Sonucu bekliyoruz ;)

Kurtulursun hocam , MSM Tool çalıştır , cihazın usb hata ayıklama modunu ve dosya aktarımını aç bir kez PC ye bağla izin ver , daha sonra

kabloyu sök
cihazı kapat
MSM Tool ' a gir
Cihaz kapalı konumda iken ses kısma ve ses arttırma tuslarına aynı basılı tutarak USB kabloyu tak
Daha Sonra MSMToolda starta bas işlem yaklasık 300 sn sürecek telefona sakın dokunma Download COmplete yazısını görene denk cihaz yeniden baslayınca kabloyu sök ve kurlumu gerçekleştir.

Sonucu bekliyoruz ;)

Sonuç : Başarılı.

Sıradaki Amacım Şöyle Hocam, Global Roma çevirip Cihazı tamamen GLOBAL sürümde kullanmak. Bunun için https://www.oneplusturkiye.com/thre...ercek-manada-avrupa-global-yapma-rehberi.389/ Buradaki Rehberi mi kullanmam gerekiyor Hocam ?

Hocam dediğin gibi yapmadım şuanlık işlemi, ama dün Avrupa rom attıktan sonra çift sim olarak vermişti, fakat şebeke gelmedi bahsettiğim gibi. sim 1 - sim 2 de aynı imeiler gözüküyordu

Sonuç : Başarılı.

Sıradaki Amacım Şöyle Hocam, Global Roma çevirip Cihazı tamamen GLOBAL sürümde kullanmak. Bunun için https://www.oneplusturkiye.com/thre...ercek-manada-avrupa-global-yapma-rehberi.389/ Buradaki Rehberi mi kullanmam gerekiyor Hocam ?