Arkadaşlar merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum bende aynı şekilde çözdüm fakat şuan güncelleme ekranında yerel güncelleme seçeneği yok artık herkeste mi aynı bu durum yoksa bende mi bir sıkıntı var acaba
Evet böyle oluyor maalesefArkadaşlar merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum bende aynı şekilde çözdüm fakat şuan güncelleme ekranında yerel güncelleme seçeneği yok artık herkeste mi aynı bu durum yoksa bende mi bir sıkıntı var acaba
Oxygen updater üzerinden denediniz mi bulmak için hocamArkadaşlar merhaba, şu android 12 c.47 güncellemesinin linki var mı? full ota olarak bulamadım bir türlü. Teşekkürler.
Merhaba,Arkadaşlar merhaba, şu android 12 c.47 güncellemesinin linki var mı? full ota olarak bulamadım bir türlü. Teşekkürler.
Ayrıca android 11'den 13'e yükseltme yaparken hata alanlar için gerekli romlara buradan ulaşabilirsinizMerhaba,
Amacınız android 13.1'e yükseltmekse C47 link burada
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hayır, denemedimOxygen updater üzerinden denediniz mi bulmak için hocam
Ben o şekilde yaptım 14e yükseltirken yerel yüklemede hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gönül rahatligiyla indirip kurabilirsinizAndroid 11 yüklü olan cihazıma ota güncelleme bildirimi geliyor ama yükleme sorunu hatası alıyorum. Oxygen updater ile indirdim bu güncellemeyi yerel yükseltme ile yüklesem IMEI gidermi sıkıntı yaşarmıyım yada çözüm nedir yardımcı olabilecek varmıEkli dosyayı görüntüle 669