Deneyeceğim ama cihazı sıfırlama felan yaparmı güncellemesdeOxygen updater indirip deneyin birde hocam
yapmaz. adı üzerinde güncelliyor sadece. sıfırlama değilDeneyeceğim ama cihazı sıfırlama felan yaparmı güncellemesde
Bu arada format atmış olsanız belki aldığınız hata gidecek hocam varyant değişimi bile gerekmeyecek yinede tercih sizinDeneyeceğim ama cihazı sıfırlama felan yaparmı güncellemesde
Denerim bir benim tek sıkıntım imei olayı formatta yada güncelleme de gitmiyorsa sıkıntı yokBu arada format atmış olsanız belki aldığınız hata gidecek hocam varyant değişimi bile gerekmeyecek yinede tercih sizin
Gitmiyor merak etmeyin hocamDenerim bir benim tek sıkıntım imei olayı formatta yada güncelleme de gitmiyorsa sıkıntı yok
Teşekkürler oxygen updater ile indirdişim güncellemeyide yüklemiyor formatlayıp deneyeyim en iyisiGitmiyor merak etmeyin hocam
Cihazınız elimizde olmadığı için bilemiyoruz hocam haliyle bilmeden talimat vermemiz yanlış olurİçinizde problemi çözebilen varmı ne yaptıysam çözemedim varyant değişiminde android 12 ye kadar geliyor orada da mobil veri gidiyor.. Sayın site adminleri moderatörleri çözüm yokmu
google play den oxygen updater apk sini yükle ordan indirilip yükleniyorİçinizde problemi çözebilen varmı ne yaptıysam çözemedim varyant değişiminde android 12 ye kadar geliyor orada da mobil veri gidiyor.. Sayın site adminleri moderatörleri çözüm yokmu
Android 11 cihazım denedim oda olmuyor ama bir çözüm buldum boş vaktimde deneyeceğimgoogle play den oxygen updater apk sini yükle ordan indirilip yükleniyor
bootlader açıksa kapatıp dene. bende iki gündür uğraşıyorum yapamadım bir tek bu kaldı denemedğimAndroid 11 cihazım denedim oda olmuyor ama bir çözüm buldum boş vaktimde deneyeceğim
Nasıl kapatılıyor IMEI sıkıntısı olurmu gibi takıntılarım varbootlader açıksa kapatıp dene. bende iki gündür uğraşıyorum yapamadım bir tek bu kaldı denemedğim
Önce android 11.2.10.10 yükle sonra android 12 c.47 indir yükle sonra 13.1 güncellemesi ota yükleme oluyorArkadaşlar merhaba,
Konuda anlatılan problemi üç gündür bende yaşıyorum yabancı, Türk tüm forumlar da hemen hemen denemediğim yöntem kalmadı ama maalesef bir sonuç alamadım.Daha önce cihazımda tüm güncellemeleri sorunsuz yapabiliyordum ama imei klona düştükten sonra A13.1'den A11 dönüş yaptım ve imei işlemlerini gerçekleştirdim akabinde gelen güncelleştirmeyi yükleyelim derken bu kısır döngüye girdik ve çıkamıyoruz.Umarım aramızda bu sorunu çözebilen vardır ve deneyimlerini bizle paylaşır.Teşekkürler iyi forumlar.
Teşekkürler, dosyaları indirince denerim.Önce android 11.2.10.10 yükle sonra android 12 c.47 indir yükle sonra 13.1 güncellemesi ota yükleme oluyor
Söylediğiniz gibi yaptım ve oldu.Şuan A13.1 yüklü telefonda , gerçekten çok teşekkür ederim yapamayanlar için de önemli bir bilgi oldu, sağolun.Önce android 11.2.10.10 yükle sonra android 12 c.47 indir yükle sonra 13.1 güncellemesi ota yükleme oluyor
Ne demek bu sorunu yaşayan çok kişi var buradan inşaallah okuyup çözebilirlerSöylediğiniz gibi yaptım ve oldu.Şuan A13.1 yüklü telefonda , gerçekten çok teşekkür ederim yapamayanlar için de önemli bir bilgi oldu, sağolun.