Teşekkürler ☺️Galiba ufak bi ayrinti kacirmisiz Ayarlardan Ekran -Ortam Ekrani - Her zaman goster secenegini acik yapiyoruz .. Bu kadar basitmis
Teşekkürler ☺️Galiba ufak bi ayrinti kacirmisiz Ayarlardan Ekran -Ortam Ekrani - Her zaman goster secenegini acik yapiyoruz .. Bu kadar basitmis
Ne kadar zamanda geldi hocam ...Ben ali expressten aldım nilkin kamera korumali kılıf ve rubber mavi kılıf aldım tam oturdu. Şeffaf kılıf sevmiyorm bende
Hosgeldin kardesim aramiza hayirli olsun, suan kilif aramalarina baslamissindir kessin die dusunuyorumSelamün aleyküm bende aranıza 8t ile yeni katıldım... 3 yıl Xiaomi kullandım bu sefer değişiklik olsun dedim...
AleykümselamSelamün aleyküm bende aranıza 8t ile yeni katıldım... 3 yıl Xiaomi kullandım bu sefer değişiklik olsun dedim...
Hoşgeldiniz iyi forumlar...Selamün aleyküm bende aranıza 8t ile yeni katıldım... 3 yıl Xiaomi kullandım bu sefer değişiklik olsun dedim...
Teşekkür ederimHoşgeldiniz iyi forumlar...
Daha başlamadım var mı tavsiye edeceğinizHosgeldin kardesim aramiza hayirli olsun, suan kilif aramalarina baslamissindir kessin die dusunuyorum
Merhaba bu cihazdan almayı düşünüyorum şebeke sorunları mevcutmuş kb2000 modelimi önerirsiniz yoksa kb20003? teşekkürler şimdiden