Yardım Oneplus 8T KB2003 Şebeke Sorunu Hala Devam Ediyor

_tab

Üye
Merhabalar,

KB2003 sürümü telefonumdaki şebeke sorununu bir türlü çözemedim.

Mobil internet aşağıdakiler olduğu zaman kesiliyor,
  • Bir süre açık kaldıktan sonra,
  • Belli bir mesafe yol katettikten sonra,
  • Telefonda bir görüşme yaparken ve sonrasında.
Bu sorunu hiçbir şekilde çözemedim. Telefonda görüşmede herhangi bir sorun yok ama yalnızca internet gidiyor.

Uçak modunu açıp kapattığımda anca düzeliyor.

Telefonumda EU rom yüklü. MSM ile hard reset'de attım. *#*#4636*#*# ile şebekeyi her seçeneğe alıp denedim fakat gene de çözülmedi.

Bu durum bazen gerçekten çok can sıkıcı hale geliyor.

Herhangi bir çözümü varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

burakefe11

Üye
Merhaba, Çözüm yolu cihazı elden çıkarmak ben öyle yaptım çözüldü... benim daha önceki forum yazılarımı gördüyseniz bugüne kadarda sorunu çözememiştim maalesef

gopuk

Üye
bu sorun 11.10 sürümü ile düzeldi yazılımdan kaynaklanıyordu artık öyle bir sorun yok 2003 lerde

yasardogan

Üye
Merhaba bende Oneplus 8T KB2003 modeli kullanmaktayım sürüm 11.0.13.13 herhangi bir sorun ile karşılaşmadım , sizlerden herhangi birinde sorun olan var mı ?

Merhaba bende Oneplus 8T KB2003 modeli kullanmaktayım sürüm 11.0.13.13 herhangi bir sorun ile karşılaşmadım , sizlerden herhangi birinde sorun olan var mı ?
Cihazı büyük riske girip aldım ama daha bi sorun yaşamadım. Volte, 4.5G sorunsuz. Bütün KB2003'lerde bu sorunun olduğunu düşünmüyorum.

Ben de arama da vs problem yokta internet çok yavaşlıyor Vodafone kullanıyorum

Vodafone hattı neye takarsan tak yavaş 😄 cihazda sorun yok.
Cihazı kuzenimden aldım kendisi Turk Telekom kullanıyordu şebeke sorunu vardı Vodafone geçince düzeldi ben de cihazı almadan geçmiştim de bazen harbi inanılmaz yavaş deli ediyor insanı evde de herkes ya TT ya Vodafone kullanıyor başka hat ile de deneyemedim

Cihazı kuzenimden aldım kendisi Turk Telekom kullanıyordu şebeke sorunu vardı Vodafone geçince düzeldi ben de cihazı almadan geçmiştim de bazen harbi inanılmaz yavaş deli ediyor insanı evde de herkes ya TT ya Vodafone kullanıyor başka hat ile de deneyemedim
Ucuz etin yahnisi misali dostum.