daha acıklayıcı anlattsanız faydalansak tesekkür ederiz.pdc telefon gördü ama logk
A12de Rootsuz PDC çalıştırma
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
daha acıklayıcı anlattsanız faydalansak tesekkür ederiz.pdc telefon gördü ama logk
A12de Rootsuz PDC çalıştırma
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Verdiğim linke tıkla o sitedeki açıklamaları adım adım yapdaha acıklayıcı anlattsanız faydalansak tesekkür ederiz.
bende de burda sıkıntı cıkarıyorEkli dosyayı görüntüle 388
herşey tamam burada bu sıkıntı yaşıyorum,
oneplus nord oxygenos 12.1 ac2001_11_f.14 internetten araştırdım bu hatanın çözümünü bulamadım
bu konuda bize yardımcı olacak gerekirse ücretinide ödeme yaparız kimse yokmu1+ 8t a12 de çalıştı Allah Razı olsun
Nasıl çalıştı bari onu da söyleseydiniz.1+ 8t a12 de çalıştı Allah Razı olsun
Çözüm bulabildiniz mi?Oneplus nord çalışmadı
Kullandığınız operatör hangisi ? Bir de model numarası hangi bölgeye ait acaba.Arkadaşlar cihazım 10r ama yine de bilgi vermek istedim. Android 13 güncellemesi yaptım volte ve VoWifi kendiliğinden aktif oldu. Ayarlara girince tikler işaretli değil ama aktif ve kullanılıyor. Süper oldu. Ayrıca bildirim bölümü vs çok güçle oldu.
Turkcell CPH2423Kullandığınız operatör hangisi ? Bir de model numarası hangi bölgeye ait acaba.
Evet hocam hint rom. Beta full yükledim. Daha doğrusu oxgen den kendisi yükledi. Butonlar aktif değil ama volte de wowifi de kullanılıyor sorunsuz.Yani hindistan sürümü mu kullanıyorsunuz onu merak ettim