Yardım OnePlus 8 batarya

Erkanaksoy

Üye
merhaba bana OnePlus 8 orijinal batarya lazım. nereden temin ederim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
not: bataryayı ben değiştiririm.

Cowabunga

Üye
Aynı şeyden bende muzdaribim , şu an bataryam sağlam ama ileride nasıl bulurumun derdine düştüm, muhtemelen sağlamken cihazı değiştireceğim , çok seviyorum ama aksesuar sıkıntısı var maalesef..

Erkanaksoy

Üye
ben Almanya'dan aldirtma şansım oldu. ama Türkiye'de kesinlikle orjinal diye satılanlar orijinal değil ve çok pahalı

ramizramo

Üye
hocam donus yok mu acaba? orjinal batarya yi bu ulkede bulamiyor muyuz? ben 2 yerde degistirdim, tam anlamiyla çöp cıktı.. 2 yıldır kullandıgım eskı bataryam daha iyiydi.. admin lerden rica ediyoruz bu konusa bize bir adres göstersin...

SerseriStyLe

Admin
hocam donus yok mu acaba? orjinal batarya yi bu ulkede bulamiyor muyuz? ben 2 yerde degistirdim, tam anlamiyla çöp cıktı.. 2 yıldır kullandıgım eskı bataryam daha iyiydi.. admin lerden rica ediyoruz bu konusa bize bir adres göstersin...
Hocam sıkıntı bu zaten bulunmuyor yedek parça yurtdışı siteden alıp burada taktırabilirsiniz önerim bu olur en fazla