Arkdaslar selam oneplus 10 pro kullanıcısıyım tek kelimeyle mükemmel anlatılmaz yaşanır öyle bir makına gek sorunum cihazıma güncelleme geldi indir dyorum gincelleme başarısız hatası alıyorum nasıl güncelleme yapabilirim telefonuma yurtdışı cihazı
Malesef siteye baglantı yok güncel link varmı kardeşimLinkte yapmanız gereken yazıyor hocamRehber - OnePlus Sürüm düşürme veya Update yapma
Merhabalar forumda İlk kullandığım cihazın Kendi bölümünde açtım ancak bu işlem her OnePlus cihaz için geçerlidir. Bu yüzden dolayı herkesin faydalanması için burayada ekleme kararı aldım. Işlemlerde takılan sorusu olan yorum atabilir gördüğüm gereken yardımı yapmaya çalışırım. Konularda...www.oneplusturkiye.com
Link güncel zaten hocam ülke olarak cihazınızın nereye ait olduğunu seçince listede adı ve dosyaları çıkar.Malesef siteye baglantı yok güncel link varmı kardeşim
Aynı sorun bende de var telefoncuya götürdüm yapamadı inşallah bir yolunu bulup güncelleme yaparızArkdaslar selam oneplus 10 pro kullanıcısıyım tek kelimeyle mükemmel anlatılmaz yaşanır öyle bir makına gek sorunum cihazıma güncelleme geldi indir dyorum gincelleme başarısız hatası alıyorum nasıl güncelleme yapabilirim telefonuma yurtdışı cihazı
10 pro bende de var. Böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Anlatılmaz yaşanır mükemmellikte olduğunu düşünmüyorum,parmak izinin ekranda olması kötü, ayrıca telefon görüşmelerini kaydetmemesi benim için büyük eksik.
10 proda çalıştığına emin misin hocam. Ayrıca uygulamayı da bulamadim,sanki hindistan telefonlarinda oluyor ama bunda bir türlü yapamadimOnePlus Call Recorder ile sorunsuz kayıt yapılıyor hocam bilginize.
Günlerdir arıyordum, eyvallah. Telefona gömülü olması lazımdı, adamlar niye pas geçmiş anlamak zorEvet sorunsuz kullanıyorum hocam.Play Store'dan indirdim.
Oyxgen updater ile update 10 prolarda sıkıntı şuan için hocam stock update beklemenizi öneririmLütfen yardım edin bende güncelleme yapamıyorum güncelleme kısmında ki secenekler için olan 3 nokta işareti gelmiyor geliştirici özelliklerini açmama rağmen bunu nasıl yapacağım
Peki ne zaman gelir bu bilginiz var mı ve güncelleme geldiği birdirimi olmasına rağmen güncelleme hatası veriyor tüm yolları denedim ama sonuç alamadimOyxgen updater ile update 10 prolarda sıkıntı şuan için hocam stock update beklemenizi öneririm
Hocam cihaz elimde olmadığı için hiç bir şekilde şu zaman diyemem ama stock update gelince ayarlar>güncelleme bölümünden kendisi indirip kurulum için izin ister zaten sizdenPeki ne zaman gelir bu bilginiz var mı ve güncelleme geldiği birdirimi olmasına rağmen güncelleme hatası veriyor tüm yolları denedim ama sonuç alamadim
Bilgi için teşekkürler hocam umarım hemen gelir güncelleme bildirimi var ama yapamıyorum ve bu canımı sıkıyorHocam cihaz elimde olmadığı için hiç bir şekilde şu zaman diyemem ama stock update gelince ayarlar>güncelleme bölümünden kendisi indirip kurulum için izin ister zaten sizden
maalesef abd seçince de 10 pro çıkmıyor.Linkte yapmanız gereken yazıyor hocamRehber - OnePlus Sürüm düşürme veya Update yapma
Merhabalar forumda İlk kullandığım cihazın Kendi bölümünde açtım ancak bu işlem her OnePlus cihaz için geçerlidir. Bu yüzden dolayı herkesin faydalanması için burayada ekleme kararı aldım. Işlemlerde takılan sorusu olan yorum atabilir gördüğüm gereken yardımı yapmaya çalışırım. Konularda...www.oneplusturkiye.com
Cihazın varyantı öğrenip onu seçin hocam.maalesef abd seçince de 10 pro çıkmıyor.
çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için.Cihazın varyantı öğrenip onu seçin hocam.
Şuan oneplus 10 pro her ülkeye girmiş değil giren Ülkelerdede update güncelleme almış değil.
Cihazınız çin varyant (versiyon) ise ve update gelmiş işe Çin'e çin seçince bölge olarak update dosyasını gösterir.
Burada sorun cihazınız hangi ülkede satışa sunulmuş ise onu seçmektir.
Birde şu var bu update & downgrade işlemi manuel işlemdir 10 proda manüel update kaldırılmış olabilir ve ilerleyen dönemlerde diğer cihazlarda update aldıkça onlardada kalkacaktır.. kesin yöntem verememe sebebimiz ne yazık ki elimizde cihaz yok her modeline alışılagelmiş manuel update & downgrade işlemi olarak bu post oluşturulmuştur.
İlerleyen dönemlerde harici şekilde yöntem olursa oda eklenecektir
Yav birisi allah rizasi icin bi yardimci olsun cildircamLinkte yapmanız gereken yazıyor hocamRehber - OnePlus Sürüm düşürme veya Update yapma
Yav birisi allah rizasi icin bi yardimci olsun cildircam