OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım One plus 9 pro hattı bazen görmüyor

Merhabalar bir kaç gün önce one plus 9 pro aldım. 2127 den 2123 e dönüştürüldü cihaz, sıfır olarak aldım. Ama bazen yeniden başlatınca hattı görmüyor. Bir daha kapatıp açıyorum bu kez şebeke geliyor, geç gelme mevzusu değil dediğim arkadaşlar. Hattı hiç görmüyor bazen bir kac kez açıp kapatıyorm öyle geliyor. Aldığım kişi ile iletişime geçtim, tekrar yazılım atalım dedi. Başına gelen varmı? Yada pratik bir çözümü var mı? Farklı hatlar ile denedim durum aynı. Teşekkürler

Merhabalar bir kaç gün önce one plus 9 pro aldım. 2127 den 2123 e dönüştürüldü cihaz, sıfır olarak aldım. Ama bazen yeniden başlatınca hattı görmüyor. Bir daha kapatıp açıyorum bu kez şebeke geliyor, geç gelme mevzusu değil dediğim arkadaşlar. Hattı hiç görmüyor bazen bir kac kez açıp kapatıyorm öyle geliyor. Aldığım kişi ile iletişime geçtim, tekrar yazılım atalım dedi. Başına gelen varmı? Yada pratik bir çözümü var mı? Farklı hatlar ile denedim durum aynı. Teşekkürler
Hattı görmemesinin yazılım ile değil hattınız ile ilgili sorun olduğunu düşünüyorum. Hattınız eskimiş ( chip yani sarımsı bölgesi) içeriye doğru çökmüş ise görmemezlik yapması normal yeni bir hat ile deneyin aynı sorunu verirse yazılım dersiniz ama sorun ortadan kalkar ise yapmanız gereken aynı hattı yeniden çıkarmak hocam

Cevabınız için teşekkür ederim. Lakin farklı hatlarla da denedim durum aynı, aldığım kişi bütün güncellemeleri yükle ondan sonra format at demişti format atmadan hattı taktım ondan olabilir mi acaba

Cevabınız için teşekkür ederim. Lakin farklı hatlarla da denedim durum aynı, aldığım kişi bütün güncellemeleri yükle ondan sonra format at demişti format atmadan hattı taktım ondan olabilir mi acaba
Deneyin hocam alakasız diyemiyorum mantıksız bir şey çünkü cihaz t mobile ise ve modem dosyası doğru değil ise sim kartı okuma değil şebeke gelir gider sürekli siz bunu sim kartı okumuyor diye algılıyor olabilirsiniz

Merhaba cihazin yedeğini alip T-mobile döndürmek istiyorum cihazı Globalde maalesef şebeke geç geliyor yada hiç gelmiyor. Sim kartı çıkartıp takınca geliyor. Bu konuda yardımcı olabilirmi acaba. Ücretli olarakta olur.

Aynı durum bende de mevcut lakin vaktim yok PC de arızalandı bu şekilde kullanıyorum arada bazen yapıyor zaten sürekli yapmıyor sistem güncellemesi gelince düzelir diye tahmin ediyorum en kötü ihtimal halı hazirdaki yazılımı yeniden yükleriz

Telefon Google One yedekleme yapıyor. Telefonu T-Mobile çevirip tekrar kurunca gmail hesabını girince telefonun bütün ayarları geri gelecekmi acaba. Yoksa baştanmı yapacağız İos ta son aramalara kadar geliyor. Android te bu şekilde program yada ayar yokmudur acaba.

Yalavuz21'dan ücretli destek aldığınızda sorununuz çözülecektir hocam konuda bahsi geçen yöntemi Türkçe anlatımı ve dosya linkleri tamamen kendisine aittir 😃