Yardım Mail uygulaması hak

makinist34

Üye
Merhabalar one plus Nord cihaz aldık bunda gmail haricinde telefonun kendi mail programı yok elinde APK dosyası olan varsa paylaşırsanız sevinirim

Lexaion

Mod Adayı
Merhabalar one plus Nord cihaz aldık bunda gmail haricinde telefonun kendi mail programı yok elinde APK dosyası olan varsa paylaşırsanız sevinirim
Google Play'de çeşit çeşit mail uygulaması mevcut.Oneplus'ın zaten kendi mail uygulaması yok.

makinist34

Üye
Google Play'de çeşit çeşit mail uygulaması mevcut.Oneplus'ın zaten kendi mail uygulaması yok.
Merhaba Google Play'de olan çoğu uygulamayı kullandım kullanmakta olduğum mail pop3 destekli olduğu için çoğu uygulamada hata veriyor bu nedenle ve denk geldi diye cihaz değişimi yapıp one plus aldık demekki bunda da sıkıntı yaşayacağız

Lexaion

Mod Adayı
Merhaba Google Play'de olan çoğu uygulamayı kullandım kullanmakta olduğum mail pop3 destekli olduğu için çoğu uygulamada hata veriyor bu nedenle ve denk geldi diye cihaz değişimi yapıp one plus aldık demekki bunda da sıkıntı yaşayacağız
Yandex Mail denediniz mi?

Uğur 9pro

Üye
Reis Google Play'de ne kadar uygulama varsa denedim bir tek Google mailde sorun olmuyor onda da benim kişisel mailim olduğu için mail geldiği zaman bu defa ortalık karışıyor
myMail de karıştı bu ara, geçen 10 mail bir anda geldi, sil desem bağlantı hatası diyor. Mailler gecikiyor

kokarca

Üye
Outlook kullanıyorum, hiç sorun yaşamıyorum.

Nasty

Üye
Selamlar. Tüm uygulamaları denemişsiniz ancak belki gözden kaçmıştır diye öneride bulunayım. BlueMail uygulamasını uzun zamandır kullanıyorum. Tüm mail türlerine destek veriyor.