Tutat inş., 😂Daha ilk saatler ama bakalım maya tutacak mı 😁
Tutat inş., 😂Daha ilk saatler ama bakalım maya tutacak mı 😁
Var bi kıpırdanma 👍🏻😁Tutat inş., 😂
Hocam teşekkürler bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardın hızlı cihaz bağlantısı yalan olduEvet benim sorunum bu uygulama güncelleme apk' sı ile çözüldü arkadaşlar. Sabahtan beri net hep açık, 1 saattir YouTube izliyorum, sabah yarım saat Facebook kullandım sonuç ekteki gibidir.
Linki paylaşıyorum eğer sorun olursa belirtebilirsiniz. İyi forumlar 🙋🏻♂️
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Çözüm olduysa ne mutlu 🙋🏻♂️Pil tüketiminde adı dahi yok, evet bende de kayboldu şarj sömürücüsü arkadaş 😁Hocam teşekkürler bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardın hızlı cihaz bağlantısı yalan oldu
Eyvallah emoğlu teşekkürlerHadi gözünüz aydın, 😂
Bunu oneplus mod bölümünde kısa anlatım olarak konu şeklinde paylaşırsanız çok kişi istifade eder ve çok makbule geçer hocam*Düzeltme evet an itibari ile son 3 saattir hızlı cihaz bağlantısı adlı şahıstan haber alınamıyor çok şükür 👍🏻😁 sabitlenebilir.
Bu arada forumda yeniyim APK elimde mevcuttur nasıl paylaşım sağlanması serbest bilgilendirirseniz paylaşırım
, Yada link atayım
Uygulamayi guncelleyince normal uygulamalar bölümünde cikmaya basladi daha once ayarlar kisminda arama yaparak gelişmiş seceneklerde cikiyordu suan uygulama halini aldi sanırım sıkıntı oymuşGuncellemeyi yapali 2 hafta olmuştu bu hızlı cihaz bağlantısı denen arkadas piyasada yoktu şuan bende de durum aynı pilin %60ını tüketmiş... Eklediginiz dosyayi indirip kurulum yaptim umarım duzelir emeginize saglik ustam
Bildirim almadım geç gördüm kusura bakmayın, ama konu açmışsınız zaten. Maksat sorunu olan çözsün teşekkürler 🙋🏻♂️Bunu oneplus mod bölümünde kısa anlatım olarak konu şeklinde paylaşırsanız çok kişi istifade eder ve çok makbule geçer hocam