OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım bazı uygulamalarda yaşanan çalışma sorunu / problemi

Celal

Üye
arkadaşlar oneplus 9 (le 2113)/ android 13 kullanıcısıyım.
bazı uygulamalarla sorun yaşıyorum. ( hepsiburada, akakçe vs)
wifi üzerinden bağlanmak istediğimde sorun yok. çalışıyor.
mobil veri üzerinden bağlanmaya çalışırsam ya hiç açılmıyor. ya da çok yavaş çalışıyor.
her uygulamada yaşamıyorum bu sorunu.
mobil veri ile ilgili sıkıntı olduğunu düşündüm ilk başta. ama dediğim gibi sorun yaşadığım uygulamaya bağlanamadığım esnada diğer bir uygulamayı açmayı deniyorum. sorunsuz çalışıyor.
erişim noktasını açıp benim mobil verim üzerinden başka bir cihaz üzerinden aynı uygulamaya bağlanmaya çalışıyorum. yine sorunsuz çalışıyor. (uygulamaların versiyonlarını falan kontrol ettim. diğer cihazdaki versiyon benimki ile aynı)
bu sorunu yaşayan var mı aranızda? çözüm önerileriniz nelerdir? teşekkürler

Storm

Bilgi Pylaştıkça Çoğalır
Yönetici
Webmaster
mobil veri üzerinden bağlanmaya çalışırsam ya hiç açılmıyor. ya da çok yavaş çalışıyor.
mobil veri ile ilgili sıkıntı olduğunu düşündüm ilk başta. ama dediğim gibi sorun yaşadığım uygulamaya bağlanamadığım esnada diğer bir uygulamayı açmayı deniyorum. sorunsuz çalışıyor.
erişim noktasını açıp benim mobil verim üzerinden başka bir cihaz üzerinden aynı uygulamaya bağlanmaya çalışıyorum. yine sorunsuz çalışıyor. (uygulamaların versiyonlarını falan kontrol ettim. diğer cihazdaki versiyon benimki ile aynı)
peki sözü geçen uygulamarın izinlerini kontrol ettinizmi bazı güncellemeler sonrası izinleri varsayılan ayarlara döndürebiliyor!

Aynı sorun bendede var siz bir çözüme ulaştınız mı

Bu arada benim cihazım yeni, açar açmaz peş peşe android 11den 13e yükselttim, ve tüm uygulamaları Android 13te iken yükledim data çakışması olma ihtimali genede var mıdır

Android sürümleri arasındaki geçişlerde ne yazık ki evet hocam genellikle Data çakışması çok oluyor ama aynı sürüm içinde ota updatelerde nadir olur

Ben şuanlık kendimce bir çözüme ulaştım, VoLTE açmak için sim ayarlarından>erişim noktası adlarına girip ordaki internet ayarlarıyla oynamıştım. Tekrardan eski ayarlara çektiğimde şuan önceden hata aldığım hepsiburada ve bitexen uygulamalarına giriş yapabiliyorum bir sıkıntı kalmadı gibi gözüküyor.