arkadaşlar oneplus 9 (le 2113)/ android 13 kullanıcısıyım.
bazı uygulamalarla sorun yaşıyorum. ( hepsiburada, akakçe vs)
wifi üzerinden bağlanmak istediğimde sorun yok. çalışıyor.
mobil veri üzerinden bağlanmaya çalışırsam ya hiç açılmıyor. ya da çok yavaş çalışıyor.
her uygulamada yaşamıyorum bu sorunu.
mobil veri ile ilgili sıkıntı olduğunu düşündüm ilk başta. ama dediğim gibi sorun yaşadığım uygulamaya bağlanamadığım esnada diğer bir uygulamayı açmayı deniyorum. sorunsuz çalışıyor.
erişim noktasını açıp benim mobil verim üzerinden başka bir cihaz üzerinden aynı uygulamaya bağlanmaya çalışıyorum. yine sorunsuz çalışıyor. (uygulamaların versiyonlarını falan kontrol ettim. diğer cihazdaki versiyon benimki ile aynı)
bu sorunu yaşayan var mı aranızda? çözüm önerileriniz nelerdir? teşekkürler
bazı uygulamalarla sorun yaşıyorum. ( hepsiburada, akakçe vs)
wifi üzerinden bağlanmak istediğimde sorun yok. çalışıyor.
mobil veri üzerinden bağlanmaya çalışırsam ya hiç açılmıyor. ya da çok yavaş çalışıyor.
her uygulamada yaşamıyorum bu sorunu.
mobil veri ile ilgili sıkıntı olduğunu düşündüm ilk başta. ama dediğim gibi sorun yaşadığım uygulamaya bağlanamadığım esnada diğer bir uygulamayı açmayı deniyorum. sorunsuz çalışıyor.
erişim noktasını açıp benim mobil verim üzerinden başka bir cihaz üzerinden aynı uygulamaya bağlanmaya çalışıyorum. yine sorunsuz çalışıyor. (uygulamaların versiyonlarını falan kontrol ettim. diğer cihazdaki versiyon benimki ile aynı)
bu sorunu yaşayan var mı aranızda? çözüm önerileriniz nelerdir? teşekkürler