Geniş açıdan flash açılmaz. Tüm sürümlerde öyle.Kamerada geniş açıda flash açamıyorum bu her zaman mı böyleydi? Güncellemeden sonra mı oldu yoksa?
Geniş açıdan flash açılmaz. Tüm sürümlerde öyle.Kamerada geniş açıda flash açamıyorum bu her zaman mı böyleydi? Güncellemeden sonra mı oldu yoksa?
Oxygen update hiç kullanmadım hocam cihaza geldi öyle güncelledim ben ki zaten doğru dürüst bi fark yok adı android 14 ama android 13.1 gibi bi şey olmuş. Bence siz de bekleyin cihaza gelmesini.Oxygen update uygulamasinda bana a14 görünüyor 5 gb cihazım le 2121
Oxygen update hiç kullanmadım hocam cihaza geldi öyle güncelledim ben ki zaten doğru dürüst bi fark yok adı android 14 ama android 13.1 gibi bi şey olmuş. Bence siz de bekleyin cihaza gelmesin
niye bana gelmedi acaba? tr deki cihazlara geldi ama bana gelmedi. gelir mi acabaLE2113 cihazda imei değişimi olmadı. Update öncesi ile aynı imei.
Cihazım le 2121Global sürüm e daha verilmedi android 14 cihazın muhtemelen 2125 dir.sürümden kontrol edebilirsin android 14 alanlar 2121 ve 2123 in ve eu modeller.
O zamn kurabilirsinCihazım le 2121
Resimide ekliyorum
İmei ve uygulamar resimler numaralar ve gider mi hocamO zamn kurabilirsin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu dosyayı indir ve yerel yüklemeyi seçerek yükseltebilirsin
Birde indirdim rardan çıkardım nasıl yükleme yapacağımİmei ve uygulamar resimler numaralar ve gider mi hocam
Birde indirdim rardan çıkardım nasıl yükleme yapacağra
Rardan çıkarma güncelleme ekranında sol üst köşede 3nokta var oraya tıkla orada yerel yükleme var tıkla ve dosyayı göster update olduğu için uygulama resimler gitmez ama her ihtimal e karşı yedek al istersenBirde indirdim rardan çıkardım nasıl yükleme yapacağım
Doğrulama başarısız dediRardan çıkarma güncelleme ekranında sol üst köşede 3nokta var oraya tıkla orada yerel yükleme var tıkla ve dosyayı göster update olduğu için uygulama resimler gitmez ama her ihtimal e karşı yedek al istersen
Doğrulama başarısız dedi