*#*#86583#*#* denermisinMerhaba volteyi açtım ama arama yapmıyor telefon neden böyle olmuş olabilir? ayrıca sim ayarlarında volte açma veya kapatma ayarı yok
*#*#86583#*#* denermisinMerhaba volteyi açtım ama arama yapmıyor telefon neden böyle olmuş olabilir? ayrıca sim ayarlarında volte açma veya kapatma ayarı yok
bişey olmadı, ayarlar kısmına volte gelmesi gerekmiyor mu?*#*#86583#*#* denermisin
Hocam yaptığın işlerin detayını açıklarsan biz de aynı yöntemi deneyelim.Biraz uğraş sonrası rootsuz şekilde adb komutuyla diag port açıp pdc tool ile açtım volteyi sizin yöntem ile birleştirerek başardım, teşekkürler hocam.
Bu programlar her zaman telefonda duracak mı? Telefon her başlatıldığında wolte aktivasyon işlemleri tekrar mı yapılacak?merhaba
uygulamayı denedim ve wolte aktif oldu.
sorun yaşayan arkadaşlar için
1- eşleştirme yaptıktan sonra calistiramassniz veya başlat aktif olmaz ise geliştirici seçeneklerinde USB hata ayiklamayi kapatıp tekrar açın başlat aktif oluyor.
2- ikinci programda en alltaki wolte ayarı aktif olmuyorsa bir üsteki wolte ayarını kapatın ve sonra alltaki wolte ayarı aktif edin.
ben aktif ettikten sonra programları sildimBu programlar her zaman telefonda duracak mı? Telefon her başlatıldığında wolte aktivasyon işlemleri tekrar mı yapılacak?
Teşekkürler
Hayır bir kere yapman yeterliBu programlar her zaman telefonda duracak mı? Telefon her başlatıldığında wolte aktivasyon işlemleri tekrar mı yapılacak?
Teşekkürler
Wolte kalıcı oldu öyle mi?ben aktif ettikten sonra programları sildim
Format ve güncelleme yaparsanız işlemleri baştan yapmalısınızWolte kalıcı oldu öyle mi?
Hatayı aldığınız yer neresi hocam ss olarak atsanız.Boşa uğraşıp duruyorum, olmuyor.
Öncelikle ilginiz için sağolun, herşeyi denildiği gibi yapıyorum kod ile eşleştiriyorum, ilk programı çalıştırdığımda ekrana yazılım komutları geliyor ve başlıyor program. Diğer programı açınca ise üstteki mesajımda bulunan görseldeki gibi açılıyor butonlar. Hepsi aktif sadece "system utilizing volte" kapalı. Butonlara ise müdahale edilemiyorHatayı aldığınız yer neresi hocam ss olarak atsanız.
Bende volte sorunu yok 9 proda sorun yaşamış olsam deneyimleyip çözümünü söylerdim ama uğraşmak için sorunu yaşamam lazım bu yüzden konuya sadece bakıp geçiyorum ister istemez