Öncelikle merhaba arkadaşlar ben kendim 8t de Volte ve Vowifi yi bu şekilde açtım.Gerekli programlar
1.
Shizuku uygulamasını indirin
-Ardından telefonunuzun geliştirici seçeneklerine girin
-Kablosuz hata ayıklamayı aktif edin
Burada kablosuz hata ayıklamanın altında bulunan açıklamaya tıklayın (bende mavi olan)
Önünüze bu ekran gelicek
Shizuku uygulamasını açın
Eşleştiriliyor yazısına tıklayın.
Hizmet arıyor diyecek siz o zaman bir önceki resimdeki ekrana geri gelin.eşleme kodu ile ekle seçeneğine tıklayın.bir kod verecek ve shizuki uygulamasından bir bildirim gelecek o kodu bildirim ekranına yazın
Eşletirdikten sonra yine geliştirici seçeneklerinde izin izlemeyi etkisizleştir seçenegiğin acık olması gerekiyor
Şimdi 2. Uygulamayı indirip ayarları yapıp işimizi bitiriyoruz ekte yer alan pixsel klasorunu indiriniz.shizukiden başalat diyip pixsel uygulamasını açalım tüm seçenekler aktif olucak
Ve işlem tamamdır.
1.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Shizuku uygulamasını indirin
-Ardından telefonunuzun geliştirici seçeneklerine girin
-Kablosuz hata ayıklamayı aktif edin
Burada kablosuz hata ayıklamanın altında bulunan açıklamaya tıklayın (bende mavi olan)
Önünüze bu ekran gelicek
Shizuku uygulamasını açın
Eşleştiriliyor yazısına tıklayın.
Hizmet arıyor diyecek siz o zaman bir önceki resimdeki ekrana geri gelin.eşleme kodu ile ekle seçeneğine tıklayın.bir kod verecek ve shizuki uygulamasından bir bildirim gelecek o kodu bildirim ekranına yazın
Eşletirdikten sonra yine geliştirici seçeneklerinde izin izlemeyi etkisizleştir seçenegiğin acık olması gerekiyor
Şimdi 2. Uygulamayı indirip ayarları yapıp işimizi bitiriyoruz ekte yer alan pixsel klasorunu indiriniz.shizukiden başalat diyip pixsel uygulamasını açalım tüm seçenekler aktif olucak
Ve işlem tamamdır.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: