Le2120 9pro var ve Avrupa sürümü android 12 yukleye bilir miyim ve nasıl yapılır IMEI gitmeden yükseltmek için
Bir diğeri de custom rom nasıl yükleyebilirim ekstra root gerekiyor mu
Adb hangisi oluyor hocamRehber - OnePlus Sürüm düşürme veya Update yapma
Merhabalar forumda İlk kullandığım cihazın Kendi bölümünde açtım ancak bu işlem her OnePlus cihaz için geçerlidir. Bu yüzden dolayı herkesin faydalanması için burayada ekleme kararı aldım. Işlemlerde takılan sorusu olan yorum atabilir gördüğüm gereken yardımı yapmaya çalışırım. Konularda...www.oneplusturkiye.com
ADB seçerseniz Avrupa romu iner hocam
Bunda cevaplarsaniz sevinirim hocamHangi romu önerirsiniz hocam bir de hangi porlama işlemi kolay ise onu anlatirsaniz sevinirim
Kolay olan roma üretilen recovery flasylayip sideload ile kurulum yapılan.Bunda cevaplarsaniz sevinirim hocam
Hocam yazdığınız işlemleri nasıl uapacagim onu bilmiyorumKolay olan roma üretilen recovery flasylayip sideload ile kurulum yapılan.
Tavsiye edeceğim rom yapımcıları ise
Pixel experience
Hovac
datOS
JAGUAR (şuan kullandığım)
Yarına konusunu açarım hocam takipte kalınHocam yazdığınız işlemleri nasıl uapacagim onu bilmiyorum
Ekran süresi ne kadar alıyorsun. Farkı nedir romun. Mesela Google uygulamalar dan kurtulmanın yolu var mı en başta onu sorayım. Xiaomi de ki gibi kendi arama msj uygulaması olan var mı. Genel olarak çalışmayan bir şeyler var mı sorun hata vs.Kolay olan roma üretilen recovery flasylayip sideload ile kurulum yapılan.
Tavsiye edeceğim rom yapımcıları ise
Pixel experience
Hovac
datOS
JAGUAR (şuan kullandığım)
Hocam oneplus ve pixel Google ait cihazlar yani bir yere kadar arındırılır ama arama kişiler sms Google ait yinede os arayüzü dolayı küçük değişiklikler var yok değilEkran süresi ne kadar alıyorsun. Farkı nedir romun. Mesela Google uygulamalar dan kurtulmanın yolu var mı en başta onu sorayım. Xiaomi de ki gibi kendi arama msj uygulaması olan var mı. Genel olarak çalışmayan bir şeyler var mı sorun hata vs.
Eyvallah hocam detaylı incelerim bir ara. Çok sağol.Hocam oneplus ve pixel Google ait cihazlar yani bir yere kadar arındırılır ama arama kişiler sms Google ait yinede os arayüzü dolayı küçük değişiklikler var yok değil
Ayrıca cihazım oneplus 8t arada batarya performansı farkı olacaktır.
Özelleştirme o kadar fazla var ki jaguar romda hangisini anlatsam font icon panel renkleri dokunma bildirim gezinme seçenekleri vs vs o kadar kurcalayan biri değilim ama küçük bakışlar attım
Ayrıca aşağıdaki linkte mobilden herşeyi yapabilirsiniz
Booot kilidi açma recovery kurma ve custom rom kurulumu
Rehber - PC olmadan boot kilidi açma recovery flashlama root atma
Uygulama mükemmel bir işlem özelliklerine sahip. CMD ile verilen tüm adb+fastboot komutları aktif olarak çalışmakta. Uygulama ile twrp kurulumu boot img flashlama manuel fastboot rom kurulumu yapılabilir. Bu uygulama hayat kurtarır. Çalışması için bir USB birde otg veya çift taraflı typce...www.oneplusturkiye.com
takipteyiz hocam detaylı aosp rom kurma anlatımı gelirse süper olurRC ederim videodaki yöntem ile Yeni sürümü kurdum pc olmayanlar için mükemmel bu pro
takipteyiz hocam detaylı aosp rom kurma anlatımı gelirse süper olur
bende de 8pro var rom kurma kısmı xiaomi'ye göre daha teferruatlı gözüküyor
mi9t kullandım 2 yıl kurmadığım rom kalmadı ama buna daha kurmadım yemedi
Olmazsa olmaz bir şey bence,bu sebepten telefonu mu değiştirsem diye düşünür oldumUygulama Google olduğu sürece kayıt olmaz galiba harici bir arama uygulaması yüklemek gerek. Mi arama yüklenseydi ben hiç durmazdım.