OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Çözüldü Android 11 'den 10 'a Dönüş

stan0ne

Üye
Merhaba,
india version ac2001 oxygen 10.5.11.ac01da sürüm telefonuma Oxygen Updater ile android 11 güncellemesi geldi, buradan yine india sürümünü indirip telefonumu güncelledim.
11 sürümünün 10 'a göre bir artısının olduğunu tecrübe edemedim ayrıca yaptığım benchmark geekbench testlerinde performansın bir tık düştüğünü gördüm volte ve vowifi aktivasyonu biraz daha sorunlu gibi olduğu için eski sürümüme geri dönmek istiyorum.
Ben eski sürüme geri dönebilirmiyim, nasıl yapabilirim yol gösterin lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

polat

Üye
Öncelikle forumda bu konuda açıklama var.ayni sıkıntıyı bende yaşadım.Formdaki anlatımla global sürüme bile geçtim.Suan global sürüm kullanıyorum.Andorid 10.Resmi 11 geldi ama ben yüklemedim

polat

Üye

stan0ne

Üye
Buradan yapabilirsin
cevabınız için teşekkür ederim, yani direk Geri Dönüş Stabil Rom'u indirip kurabiliyorum anladığım kadarıyla.
Size bir de global rom u seçme sebebini ve farkını sorabilirmiyim, gördüğüm kadarıyla hint versiyonunda avrupa ve global roma göre ek özellikler var. stabilite anlamında ve sorunsuzluk anlamında da fark olacağını zannetmiyorum. 3 aydır hint sürümünü kullanıyordum ve memnundum. bilgi almak açısından soruyorum: volte ve vowifi için izlenen adımlar yine aynı değil mi

polat

Üye
Benim için ekran süresi önemli telde.Daha dün geçtim.Hint versiyonu na göre daha sade tel yorulmuyor.Anlatimlari takip ederek önce Hint sonra global sürüme gecebilirsin

Power

Yönetici
Kurucu