Sizin cihaz da mı Çin sürümü?Hocam oppo ile ortak olduktan sonra oldu bu senaryo daha önce yaşanmadığı için kimse net bir şey söylemez ben aldım memnunum bana çok mikro değişiklik geliyor
İlerleyen zamanda düzelme durumu olabilir mi?Hocam çin cihazı uçuyor şuan yapılmış bir yol yok IMEI 12 de uçuyor 9proda
Deneme şansınız oldu mu hocam bundan 2 ay kadar önce verilen updatede evet uçuyordu geri çekildi düzenlendi sonra yeniden yayınlandı diye biliyorum hocamHocam çin cihazı uçuyor şuan yapılmış bir yol yok IMEI 12 de uçuyor 9proda
Hocam hiç bir fikrim yok cihaz Ekim'de olmadığı için birşey diyemem ama direk a13 kuranlar var düşmüyor diye duydum yalan doğru tam bilemiyorum ancak ne yazık kibendki surum l2120 ama new verision yazan kisimda le 2125 _11.c.48_1480_20220482113 diye bir yazlim geldi bu nedemek aciklama yapabilcek olan var mi
onepluslarda repair sonrası güncellemelerde sorun yaratmıyor bizzat defalarca denedim sorunsuz güncellemeler alınıyor ve yüklenebiliyor!android 12 ye gecis için bir caslima varmi acaaba peki