OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım 8t de diag. portu açma

erhtge

Üye
Merhaba
Bi türlü diag portunu açamıyorum bilinen bütün yöntemleri denedim ama olmuyor.
Ayrıntılı ve resimli bir şekilde IMEI atarken veya daha önce anlatılmamış bi şekilde anlatacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkürler

Makale_Helvetia

Mod Adayı
Merhaba;

diagnostic port açmanın yöntemini bulabilirsiniz. Konu başlığı volte vowifi etkinleştirmedir ancak siz Bilgisayardan yapılacak işlemler kısmını uygular iseniz diag portunu açmış olursunuz

işiniz bitince de komut ekranından adb reboot yazarak cihazı yeniden başlatabilirsiniz.

erhtge

Üye
Merhaba;

diagnostic port açmanın yöntemini bulabilirsiniz. Konu başlığı volte vowifi etkinleştirmedir ancak siz Bilgisayardan yapılacak işlemler kısmını uygular iseniz diag portunu açmış olursunuz

işiniz bitince de komut ekranından adb reboot yazarak cihazı yeniden başlatabilirsiniz.
aynı şekilde diag portunu açtım lakiin kullandığım programdan mı bilmiyorum yine yazmadı yeni imei

Makale_Helvetia

Mod Adayı
malum işlem için miracle thunder kullanıyorum ben. keza siz de aynı programı yüklemişsinizdir sanırım.

diag portu açtıysanız uygulamada malum işlemi yapma kısmına atlayınız videoda..gerisi kolay zaten :)

erhtge

Üye
Dediğiniz gibi aynı program yöntemi uygulamada sorun yok o da tamam hatta seri numaralar yazıldı diyor ama gel gör ki telefona reset attıktan sonra numaralar aynı değişmemiş deliricem arkadaş 😀

Makale_Helvetia

Mod Adayı
Dediğiniz gibi aynı program yöntemi uygulamada sorun yok o da tamam hatta seri numaralar yazıldı diyor ama gel gör ki telefona reset attıktan sonra numaralar aynı değişmemiş deliricem arkadaş 😀

bende de aynı problem oluyordu ''oppo method new'' seçtim ve yazdı. handle ini dosyasını da değiştirdiniz mi videoda söylendiği gibi.

erhtge

Üye
Video ölmüş sanırım oppo method new seçeneğini tabii ki seçiyorum da handle. ini. kısmını hatırlayamadım