Bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Youtube Premium'um var.Youtube Vanced 120hz desteği var. Hem reklam falan da yok. Normal Youtube çöp.
Youtube kadar güncel değil. Uygulamayı geliştirmeyi durdurdular. Premium varsa geçmenize gerek yok. Sadece 120hz için geçilir. Beğenmezseniz silersiniz uygulamayı. Kendiniz deneyin isterseniz.Bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Youtube Premium'um var.
SetEdit uygulamasıyla hallediyorlar ama güvenilir mi uygulamaya? Cihaza zarar verir mi?Youtube kadar güncel değil. Uygulamayı geliştirmeyi durdurdular. Premium varsa geçmenize gerek yok. Sadece 120hz için geçilir. Beğenmezseniz silersiniz uygulamayı. Kendiniz deneyin isterseniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burdan bakın.
Ben 1 yıldır kullanıyorum. Bir sorun çıkmadı. Güvenmiyorsanız kullanmayın.SetEdit uygulamasıyla hallediyorlar ama güvenilir mi uygulamaya? Cihaza zarar verir mi?
SetEdit uygulamasını mı? Ben çözümü varsa yaparım ama yoksa Vanced kullanır Premium'u iptal ederim sıkıntı yok.Ben 1 yıldır kullanıyorum. Bir sorun çıkmadı. Güvenmiyorsanız kullanmayın.
Vanced den bahsediyorum.SetEdit uygulamasını mı? Ben çözümü varsa yaparım ama yoksa Vanced kullanır Premium'u iptal ederim sıkıntı yok.
Vanced'da sorun yok. SetEdit uygulaması güvenilir mi? Bir sorun çıkarır mı?Vanced den bahsediyorum.
Bilmiyorum. Denemedim.Vanced'da sorun yok. SetEdit uygulaması güvenilir mi? Bir sorun çıkarır mı?