OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Siyah Ekran

Oneplus 9 Pro LE2125 (Global)
IMEI kayıtlı

Benim telefon yaklaşık 1,5 aydır kapalı. Yazılım dahi atıldı lakin hiçbir değişiklik olmadı. Arada bir kısa süreliğine açılıp direkt kapanıyor. Batarya ile ilgili bir sorunu var sanırım, hiçbir çözüm bulamadım, sizlerin bu konuda bir fikriniz var mı? Ne yapsam telefon açılır? GENPA ve KVK ile görüştüm yurtdışı cihazlarına karşı bir işlem yapamıyorlar. Ne yapmam gerekiyor?

Hocam cihaz açılıp bakılması gerekiyor ancak sorun bataryada ise şuan op9/pro/r bu cihazlar Türkiye'de satışa sunulmuş durumda parçası bulunur yakın iseniz tahtakale veya Doğubankta Tamir ettirebilirsiniz. Buradan yazmak ile çözüm ne yazık ki bulunmaz. Sorun donanımsal gibi izah ettiğinize göre yazılımsal sorunlarda çözüm olabiliriz ancak donanımsal sorunda ne yazık ki ücretli teknik destek alınmalıdır

Hocam cihaz açılıp bakılması gerekiyor ancak sorun bataryada ise şuan op9/pro/r bu cihazlar Türkiye'de satışa sunulmuş durumda parçası bulunur yakın iseniz tahtakale veya Doğubankta Tamir ettirebilirsiniz. Buradan yazmak ile çözüm ne yazık ki bulunmaz. Sorun donanımsal gibi izah ettiğinize göre yazılımsal sorunlarda çözüm olabiliriz ancak donanımsal sorunda ne yazık ki ücretli teknik destek alınmalıdır

Hocam ben Konya'da ikamet ediyorum, İstanbul'da bildiğiniz ve önerdiğiniz tamirci var mı? Ankara'da Bimar Teknik var onlar da OnePlus marka telefonları tamir edebildiklerini söylediler. Fikriniz nedir bu konu hakkında?

Hocam ben Konya'da ikamet ediyorum, İstanbul'da bildiğiniz ve önerdiğiniz tamirci var mı? Ankara'da Bimar Teknik var onlar da OnePlus marka telefonları tamir edebildiklerini söylediler. Fikriniz nedir bu konu hakkında?
Şimdi hocam cihaz açılıp tamir edilecek durumda hiç kalmadım sizİn ana karta müdahale olacak gibi bu yüzden tavsiye edemiyorum ister istemez

Hocam bu konuda size önerim teknoway olur google detaylı bilgileri bulur firma ile wp üzerinden iletişime geçebilirsiniz

Hocam Teknoway ile iletişime girdim ve telefonu gönderdim benden 6000₺ civarında tutacağını söylediler, işlemcisinin değişmesi gerekiyor dedi. Sizce bir işlemci için çok fazla bir ücret değil mi?

Hocam Teknoway ile iletişime girdim ve telefonu gönderdim benden 6000₺ civarında tutacağını söylediler, işlemcisinin değişmesi gerekiyor dedi. Sizce bir işlemci için çok fazla bir ücret değil mi?
Hocam teknoway işinin arkasında sağlam bir firma sıkıntı cihazın Türkiye'ye çok az sayıda ve geç zamanda satışa sunulması.
Her Bin cihazdan bir tanesi oneplus yada değildir.
Satışı az olduğu için parça teminide o kadar zor (pahalı) olur ama teknoway ve fppro işinin hakkını veren firmalardır.
Fiyatlarına birşey diyemem pahalıdır yaptırırsiniz veya yaptırmazsiniz ancak cihazın çöp Gibi kıyıda durması tamamen zarar değil mi sizce?
Ayrıca tahmini fiyat demiş olabilirler arıza tespiti sonrası size sorun nerede tam bilgi verilir ve fiyat tespiti yapılır diye düşünüyorum