OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Sim menü uygulaması her telefon açıldığında ana ekrana düşüyor

Herkese merhaba

Oneplus 9 pro le 2127 yi selim beye çift sim dönüşüm işlemi yaptırıp telefonu android 13 e güncelledim. Telefonu uygulama çekmecesi olmadan klasik xiaomi arayüzü gibi kullanıyorum. Ancak telefonu her başlattığımda sim menü uygulamalarını başka bir klasöre çeksem de ana ekranıma geri düşüyor. Acaba bu uygulamaları nasıl gizleyebilirim?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-03-16 saat 10.38.33.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-16 saat 10.38.33.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Herkese merhaba

Oneplus 9 pro le 2127 yi selim beye çift sim dönüşüm işlemi yaptırıp telefonu android 13 e güncelledim. Telefonu uygulama çekmecesi olmadan klasik xiaomi arayüzü gibi kullanıyorum. Ancak telefonu her başlattığımda sim menü uygulamalarını başka bir klasöre çeksem de ana ekranıma geri düşüyor. Acaba bu uygulamaları nasıl gizleyebilirim?
Bunları dondurma varsa yani devre dışı bırakın hocam.
Custom Rom kullandığım için deneme şansım olmuyor ama devre dışı olursa hem çalışmaz hem ekrana düşmez

Hocam bu şekilde gözüküyor cihazı yeni aldım rootlu programlarla sorunu çözebilirim ama şimdilik rootlamak istemiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-16-21-55-55-38_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    Screenshot_2023-03-16-21-55-55-38_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    127.3 KB · Görüntüleme: 9
Hocam bu şekilde gözüküyor cihazı yeni aldım rootlu programlarla sorunu çözebilirim ama şimdilik rootlamak istemiyorum
Rootsuz cmd ile usb ayıklama açıp
Adb devices
Adb shell
uninstall -k –user 0 (paketadi)
şeklinde kaldırma işlemini yapabilirsiniz parantezi ve içindekileri silip sim uygulamalarının adını yazınca kaldırır format atmadıkca geri gelmez debload mı deniyordu öyle bir şeydi 😅

Rootsuz cmd ile usb ayıklama açıp
Adb devices
Adb shell
uninstall -k –user 0 (paketadi)
şeklinde kaldırma işlemini yapabilirsiniz parantezi ve içindekileri silip sim uygulamalarının adını yazınca kaldırır format atmadıkca geri gelmez debload mı deniyordu öyle bir şeydi 😅
Debload 👍
Türkçesi gereksiz uygulamaları kaldırma
PC ye geçince gereksiz uygulamaları kontrol edip rehber açabilirim