OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Şebeke sorunu

Merhaba. 7t pro McLaren 5g cihazımda şebeke sorunu var. Gün içerisinde şebeke tamamen gidiyor Telefonu yeniden başlatınca bir süreliğine düzelse de yeniden başlıyor. Hattım Vodafone.sim karttandir diye Yeni sim kartta aldim ama hala ayni şebekenin gidis resmi ikincisi fotoğraf taEkli dosyayı görüntüle 311Screenshot_20220416-222456.jpg

Son düzenleme:
Merhaba. 7t pro McLaren 5g cihazımda şebeke sorunu var. Gün içerisinde şebeke tamamen gidiyor Telefonu yeniden başlatınca bir süreliğine düzelse de yeniden başlıyor. Hattım Vodafone.sim karttandir diye Yeni sim kartta aldim ama hala ayni şebekenin gidis resmi ikincisi fotoğraf taEkli dosyayı görüntüle 311Ekli dosyayı görüntüle 313
Hocam konuyu şimdi gördüm cihaz ne zamandır sizde ve nasıl bir işlem sonrası başladı sorun?
Birincisi update aldınız öyle mi başladı.
İkincisi sıvı teması vs oldu mu?
Veya cihazı 2.el aldınız sonradan mi sorunu fark ettiniz?
Cihazınız tercih edilen ve yanlış işlem veya donanımsal sorunu olmadıkça böyle sıkıntılar çıkaran bir ürün değil hatta araştırma yapsanız dahi bulunmaz böyle bir şikayet.
IMEI düşme olayı olsaydı anlardım basen update esnasında düşmüyor ama düşebilir ama şebekeden düşüp reset sonrası gelmesi mantıklı bir açıklaması yok durduk yerde başladı ise böyle yapmaya

Evet cihazı 2.el aldım aldığımda böyle birşey yoktu arkadsimin telefonuda ayni bu tmobile sürümü yanliz. İmei atmaya götürdüm onu bile yapamadilar 1 gün kalmasini soylediler bende kabul etmedim

Evet cihazı 2.el aldım aldığımda böyle birşey yoktu arkadsimin telefonuda ayni bu tmobile sürümü yanliz. İmei atmaya götürdüm onu bile yapamadilar 1 gün kalmasini soylediler bende kabul etmedim
Hocam herkesin yapabileceği birşey değil aslında şöyle izah edeyim.
Ellerinin altında program var ücretli satılan şöyle yap böyle yap diyor telefona repair yapmaya çalışan kişiye öyle atıyorlar veya sizden alıp başka yerde attırıp size veriyor.
Genelde Tamir işiyle uğraşan olmaz sabır bir yerle anlaşır belli kar karşıtlığı orada yaptırır.

Hocam herkesin yapabileceği birşey değil aslında şöyle izah edeyim.
Ellerinin altında program var ücretli satılan şöyle yap böyle yap diyor telefona repair yapmaya çalışan kişiye öyle atıyorlar veya sizden alıp başka yerde attırıp size veriyor.
Genelde Tamir işiyle uğraşan olmaz sabır bir yerle anlaşır belli kar karşıtlığı orada yaptırır.
Sonuç olarak bunu düzeltmek mümkün degilmi acaba bundan önce de boyle bi konu acilmis ama çözüm bulunamamış

Nasıl bir işlem sonrası başladı bu sorun başta böyle bir sorun yoksa çözümü olur hocam update kaynaklı ise özellikle

Başta boyle bir sorun yoktu ama update sonrası olduğunuda söylemem dikkat etmedim.bi kac forum sayfasinda updateden olduğunu söyleyen var
Nasıl bir işlem sonrası başladı bu sorun başta böyle bir sorun yoksa çözümü olur hocam update kaynaklı ise özellikle
Başta boyle bir sorun yoktu ama update sonrası olduğunuda söylemem dikkat etmedim.bi kac forum sayfasinda updateden olduğunu söyleyen var

Oxygen update T-Mobile ile normal oneplus arasında farklılıklar olduğunu algılamaz birbirinin updateleri kurulum izni alıp kurar ve böyle sorunlar olabilir.
Oxygen updater stock bir yazılım değil Hocam yapmanız gereken.
Cihaza msmtool ile stock romunu kurup sadece ayarlarda cihazın Kendi sunduğu firmware üzerinden update almanız.

Oxygen update T-Mobile ile normal oneplus arasında farklılıklar olduğunu algılamaz birbirinin updateleri kurulum izni alıp kurar ve böyle sorunlar olabilir.
Oxygen updater stock bir yazılım değil Hocam yapmanız gereken.
Cihaza msmtool ile stock romunu kurup sadece ayarlarda cihazın Kendi sunduğu firmware üzerinden update almanız.
Bundan hic bisey anlamadim yani sorun imeide degilmi nasil yapacagim yardimci olabilirmisiniz