Ali oneplus 9
Üye
Aktif olarak oyun oynayan biriyim son gelen güncellemeden sonra önceden aldığım FPSi alamıyorum örneğin pubg de eskiden 90 FPS tam alırken şimdi 50 de kalıyor neden kaynaklandığıni bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
Cihazın 90 FPS desteği var ama oyunun yapımcısı bunu devredışı bırakıyor sebebi ise yüksek FPS değerlerinde cihazda hem aşırı ısınma hemde batarya tüketimi var.Aktif olarak oyun oynayan biriyim son gelen güncellemeden sonra önceden aldığım FPSi alamıyorum örneğin pubg de eskiden 90 FPS tam alırken şimdi 50 de kalıyor neden kaynaklandığıni bilen varsa yardımcı olabilir misiniz
Aklımda var bir kaç güne bende alacağım , hangi modeli alsam diye düşünüyorum , memnunsanız marka model rica edebilir miyimHocam soğutucu fan kullanıyorum ben,baya etki ediyor deneyebilirsiniz...
Hocam blackshark lar guzel ben cin mali ucuz bir ürün kullanıyorumAklımda var bir kaç güne bende alacağım , hangi modeli alsam diye düşünüyorum , memnunsanız marka model rica edebilir miyim
çin malı derken cihazınızın teknik bilgilerini paylaşabilirmisiniz ?Hocam blackshark lar guzel ben cin mali ucuz bir ürün kullanıyorum