OnePlusTürkiye Hoş Geldiniz !

OnePlus Bilgi Paylaşım Platformu !!!

Yardım Oxygen os da color os uygulamalari..

Bybn35

Üye
Arkadaslar merhaba çok uzun süre Xiaomi modelleri kullanmış biri olarak ilk defa oneplus a gectim kullandigim cihaz oneplus 9R cihazdan memnunum fakat Xiaomi de de canımı sıkan ve model fark etmeksizin hemen rom değişimine sebep olan GooGle arama ve mesajlasma uygulamalari...

Sorum şu olacak oxygen os icin color os uygulamalari varmi yani oppoda kullanilan arama ve mesajlasma uygulamalarını yuklemek istiyorum bir kac forumda buldum fakat stabil çalışmıyor... Şimdiden teşekkürler

Hocam bende oneplusa geçiş yaptım ama bizim xiaomi ler gibi değil buralar malesef
Aradığımı bulamıyorum kendimi boşlukta hissediyorum :(

Coloros arayüzünde kullanılan Oneplus'a ait mesajlaşma ve arama uygulamaları mevcut ve haricen yükleyip varsayılan olarak seçebilirsiniz. Link paylaşımı sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum, amacım yardımcı olmak. Ben bu link üzerinden ilgili apk dosyalarını indirip kurulumunu gerçekleştirdim ve bir sıkıntı yaşamadım dilerseniz deneyin.

Link üzerinde Oneplus'ın Coloros arayüzünde kullandığı stock arama,rehber ve mesaj uygulamalarını apkları mevcut dilediğinizi indirip kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

ByAdmin

Üye
Coloros arayüzünde kullanılan Oneplus'a ait mesajlaşma ve arama uygulamaları mevcut ve haricen yükleyip varsayılan olarak seçebilirsiniz. Link paylaşımı sorun olur mu olmaz mı bilmiyorum, amacım yardımcı olmak. Ben bu link üzerinden ilgili apk dosyalarını indirip kurulumunu gerçekleştirdim ve bir sıkıntı yaşamadım dilerseniz deneyin.

Link üzerinde Oneplus'ın Coloros arayüzünde kullandığı stock arama,rehber ve mesaj uygulamalarını apkları mevcut dilediğinizi indirip kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
Oxygen osa göre kullanımı nasıl.

ByAdmin

Üye

Denedim ve arama ekranı muhteşem oldu. Orjinali çok sade bu çok güzel. Kişiler uygulamasınıda yükledim oda güzel ancak ondan aramaya geçmiyor hataya düşüyor sendeki durum nasıl.
Birde bu uygulamaları nerden indirdin yeni sürümleri varmı acaba.

peki coloros dan oxygen os nasıl geçilir op9 pro
Konuda talimatlar var hocam