MirOneplus
Üye
Merhabalar ben yeni telefon alacağım, tam ekran sevdiğim için önce Poco F2 Pro düşündüm. Sonra bana Xiaomi Mi 10T pro önerdiler. Ekranı IPS LCD olduğu için çok ısınamadım. Araştırırken Oneplus 8Tyi buldum çok hoşuma gitti. Sizlere de sorayım dedim Mi 10 t pronun üstün yanına bakınca gördüğüm ram tipi LPDDR5, Oneplus 8T de ise LPDDR4X aralarında aman aman bi fark olacağını sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bir de kamera olarak ikisini kıyaslayan var mıdır? MI 10 t proda yüksek çözünürlüklü kamera var ama çözünürlük hiç önemli değil. Oneplus incelemelerine bakınca hepsinde renkleri daha gerçekçi verdiğini söylüyorlar siz kamerasından memnun musunuz? Özellikle gece çekimleri nasıl iyi midir? Son olarak Oneplus 8, 8t, 8 proya bakıyorum çok bi fark göremedim hangisi daha iyi bilemiyorum tasarım olarak çok beğendiğim 8T olduğu için alırsam onu alacağım. Sanmıyorum ama son olarak kronik sorunları falan var mı acaba yurtdışı alacağım sonra sıkıntı çıkmasın isterim. Sizleri yordum kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim 🙏