ZENGİN
Mod Adayı
Anlatacağım yöntemle Oneplus telefonlarda yazı fontu değiştirmek için telefonun rootlu ve magiskin yüklü olması gerekmektedir.
Benim oneplus 8 ve 8t de denediğim ve sorunsuz kullandığım fontlardan 3 tanesini aşağıya ekleyeceğim. Daha faklı font bulursam ekleme yaparım, bununla birlikte sizler de kullandığınız fontlar varsa buradan paylaşabilirsiniz.
Nasıl Yüklenir.
1 Magisk için hazırlanmış yazı fontu telefona indirilir.
2 Magisk Manager açılarak alt sağdan modüller bölümünden "dahili depolamadan yükle" seçilir ve indirdiğimiz font seçilir yükleme başarılı olunca
3 Telefon yeniden başlatılır.
Güle güle kullanın.
Sorumluluk size, konu hepimize aittir. OneplusTürkiye Forum ve ben yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez.
Magisk modulu yükleme
Benim oneplus 8 ve 8t de denediğim ve sorunsuz kullandığım fontlardan 3 tanesini aşağıya ekleyeceğim. Daha faklı font bulursam ekleme yaparım, bununla birlikte sizler de kullandığınız fontlar varsa buradan paylaşabilirsiniz.
Nasıl Yüklenir.
1 Magisk için hazırlanmış yazı fontu telefona indirilir.
2 Magisk Manager açılarak alt sağdan modüller bölümünden "dahili depolamadan yükle" seçilir ve indirdiğimiz font seçilir yükleme başarılı olunca
3 Telefon yeniden başlatılır.
Güle güle kullanın.
Sorumluluk size, konu hepimize aittir. OneplusTürkiye Forum ve ben yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez.
Magisk modulu yükleme
Ekli dosyalar
-
Octosquares-Magisk.zip588.4 KB · Görüntüleme: 7
-
BundaySlab-Magisk.zip177.2 KB · Görüntüleme: 5
-
MonaBella-magisk.zip95.5 KB · Görüntüleme: 5
-
MonaBella.jpg195.4 KB · Görüntüleme: 16
-
bunday.jpg266.5 KB · Görüntüleme: 15